Zalmanın sıvı soğutucusunu sürmüştüm boştayken 80 90 dereceydi sonrasında bilgisayarcıya götürdüm o kendi başka macun sürdü sonra boşta 58-70 derecelere düştü. Büyük ihtimal ben yanlış yaptım bilgisayarcınında sürdüğü macun kalitesiz olabilir. Ne yapacağıma karar vermeye çalışıyorum işin...
Ek bilgiler ve görseller;
Pompa 4250RPM'de çalışıyor .
Radyatör havayı emiyor mu yukarıya mı üflüyor diye elimle kontrol ettiğimde havayı dışarıya atıyor.
Arkadaşlar mentalim çok fena patlamak üzere. İşlemci yükte olmadan derecesi 55- 70 derece aralığında .
Sabah işlemcinin macununu yenileyim dedikten sonra olanlar oldu benim bildiğim işlemci yükte olmadan 30-40 derecede çalışıyordu. Bilgisayarcıya gittim 70 80 90 derecelerden 60a düştü ama...
Merhaba arkadaşlar, PS5 kullanıyorum ve Plus Extra üyeliğim mevcut. Depolama alanımda yüksek GB'a sahip pek çok oyun var ve şu anda PS5’in kendi kapasitesinde yaklaşık 170 GB boş alan bulunuyor. Oyun yükleyip silmekle uğraşmak istemiyorum, bu yüzden kaç TB M.2 SSD almanın mantıklı olacağı...
Uzun süredir Corsair K68 RED mekanik klavye kullanıyorum, ancak artık ASUS ROG Strix Scope II 96 modeline geçmeyi düşünüyorum. Özellikle NX Snow Switch'lerin lineer yapısı ve tasarımı oldukça dikkatimi çekti. Bu geçişin oyun performansı, yazma hissiyatı ve genel kullanım açısından nasıl bir fark...
Ya benim mevcut 6lı prizim varda yetmiyor ps5 te aldığım için ürünün hasar görmesini istemiyor 2sini ortak kontak yapmayı planlıyorum. Sadece tekli priz başlığı alarak mı prize bağlıyıp 2 prizi kontak sağlayayım ?
Merhabalar,
6lı Akım veya Gerilim koruma özelliği mevcut olan priz arıyorum. Olası elektrik kesintilerinin, ürünlerimin hasar görmemesini istediğim için bütçem mevcut. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Teşekkür ederim şimdiden.
Çok önemi var mı şu an mesaj atmamın bilmiyorum. Ben yenik düştüm ve içimde ukte kalacağına almak istedim. İzmirden arkadaşımın aracıgılıgıyla güvenebileceğimiz birinden sony garantili 19.5k ya slim ps5 digital siparişi geçtim.