Son durum: Bilgisayarcı anakartın uyumsuz çalıştığını sorunun %90 anakart %10 işlemcide olabileceğini işlemciyi test edebileceği elinde anakart olmadığını söyledi
Güç kaynağı FSP HP2-800M Hydro M Pro 800W 80+Bronze YARI Modüler Güç Kaynağı dediklerinin hepsini denedim hocam olmuyor
Denedim olmuyor dram sarıda kalıyor bilgisayarcıya gidip öpülmem gerekecek galiba
Galiba bilgisayarcıya gidip öpülmem gerekecek…
Gpusuz açmayı denemedim şu an yaparsam çok verimli olacağını sanmıyorum en kötü yarın sabah deneyebilirim. Çünkü açıldıktan sonra pcyi kapatıp açtığımda açıldığına şahit oluyorum
1- Temmuz 2023 de alındı
2- FSP HP2-800M Hydro M Pro 800W 80+Bronze YARI Modüler Güç Kaynağı
3- Sistemde eskiden sata ssd vardı şu an yok ama onun kablosu takılı mı değil mi bilmiyorum . Sistem tamamen şu an m2 ile ilerliyor
4- 2 m2 ssd denemedim
5- denemedim
6- başlattım gelmedi
7-...
Bios güncel değildi güncellemiştim lakin yine sorun devam etti. expo hakkında tam net bir şey hatırlayamıyorum. Hatırladığım şey ramler şu an 4500 mhzde çalıştığı.
soğutucu değiştikten sonra uzun süreler boyunca kullanmaya devam ettim herhangi bir sorun yoktu.
Herkese merhaba,
Son zamanlarda bilgisayarımın kasası garip bir şekilde ilk açılışta takılmaya başladı. Bilgisayara güç verdiğimde anakart üzerindeki EZ Debug LED bölümünde CPU ışığı kırmızı, DRAM ışığı ise turuncu (sarı) yanıyor ve sistem görüntü vermeden bu şekilde beklemeye devam ediyor.
Bu...
Zalmanın sıvı soğutucusunu sürmüştüm boştayken 80 90 dereceydi sonrasında bilgisayarcıya götürdüm o kendi başka macun sürdü sonra boşta 58-70 derecelere düştü. Büyük ihtimal ben yanlış yaptım bilgisayarcınında sürdüğü macun kalitesiz olabilir. Ne yapacağıma karar vermeye çalışıyorum işin...