FatZeus isimli üyenin son içerikleri

1. FatZeus

CPU (Kırmızı) ve Dram (Turuncu/Sarı) Ez Led Uyarısında Kalıyor / Açılmıyor

Son durum: Bilgisayarcı anakartın uyumsuz çalıştığını sorunun %90 anakart %10 işlemcide olabileceğini işlemciyi test edebileceği elinde anakart olmadığını söyledi
  2. FatZeus

Hocam kasayı götüreyim derken dizime hasar verdim şu an hiç uğraşabilecek durumda değilim ne yazık ki . Hayatımda da işlemciyle 1 kez bile uğraşmadım
  3. FatZeus

Sistem artık tamamen çökmüş durumda güç geldiği gibi kendini korumaya alıyor ve sadece ramin ışığı açık kalıyor
  4. FatZeus

Güç kaynağı FSP HP2-800M Hydro M Pro 800W 80+Bronze YARI Modüler Güç Kaynağı dediklerinin hepsini denedim hocam olmuyor Denedim olmuyor dram sarıda kalıyor bilgisayarcıya gidip öpülmem gerekecek galiba Galiba bilgisayarcıya gidip öpülmem gerekecek…
  5. FatZeus

Gpusuz açmayı denemedim şu an yaparsam çok verimli olacağını sanmıyorum en kötü yarın sabah deneyebilirim. Çünkü açıldıktan sonra pcyi kapatıp açtığımda açıldığına şahit oluyorum
  6. FatZeus

1- Temmuz 2023 de alındı 2- FSP HP2-800M Hydro M Pro 800W 80+Bronze YARI Modüler Güç Kaynağı 3- Sistemde eskiden sata ssd vardı şu an yok ama onun kablosu takılı mı değil mi bilmiyorum . Sistem tamamen şu an m2 ile ilerliyor 4- 2 m2 ssd denemedim 5- denemedim 6- başlattım gelmedi 7-...
  7. FatZeus

Bios son sürümde olmasına rağmen aynı sorun devam ediyor. Şu an bilgisayar açık ama her sabah dediğim gibi aynı sorun teşkil etmeye devam ediyor.
  8. FatZeus

Bios güncel değildi güncellemiştim lakin yine sorun devam etti. expo hakkında tam net bir şey hatırlayamıyorum. Hatırladığım şey ramler şu an 4500 mhzde çalıştığı. soğutucu değiştikten sonra uzun süreler boyunca kullanmaya devam ettim herhangi bir sorun yoktu.
  9. FatZeus

Herkese merhaba, Son zamanlarda bilgisayarımın kasası garip bir şekilde ilk açılışta takılmaya başladı. Bilgisayara güç verdiğimde anakart üzerindeki EZ Debug LED bölümünde CPU ışığı kırmızı, DRAM ışığı ise turuncu (sarı) yanıyor ve sistem görüntü vermeden bu şekilde beklemeye devam ediyor. Bu...
  10. FatZeus

Ryzen7 7700X için Kule tipi soğutucu tavsiyesi

Kasa: Cooler Master MasterCase H500 ARGB Mesh Akrilik Mid Tower Kasa Ön panel 360 alıyormuşta bilmiyorum kule tipi alacağım galiba bundan
  11. FatZeus

Üst panelin destekleyeceğini düşünmüyorum 280 bile zar zor ya dahiç göremez diyecek kadar seviye de
  12. FatZeus

Sıvı soğutucumun miladı doldu içini açtım pislik akıyordu bakır plakette kir tutmuş emin olamadım ne yapacağıma.
  13. FatZeus

Sistemim için sıvı soğutucudan kule tipine geçmeyi düşünüyorum. Eski kullandığım sıvı soğutucu ( MSI MAG CORELIQUID 240R V2 240mm Sıvı Soğutucu ) idi. Kasa: Cooler Master MasterCase H500 ARGB Mesh Akrilik Mid Tower Kasa Anakart: MSI PRO B650-P WIFI DDR5 ATX AM5 İşlemci: AMD Ryzen 7 7700X...
  14. FatZeus

R7 7700X Sıcaklığı normal mi?

Mx6 veya greazly almayı düşünüyorum bilgisayarcıya yaptırmıştım ama ben yapmayı deneyeceğim yanında sürmek için plastik veriyorlar mı ?
  15. FatZeus

R7 7700X Sıcaklığı normal mi?

Zalmanın sıvı soğutucusunu sürmüştüm boştayken 80 90 dereceydi sonrasında bilgisayarcıya götürdüm o kendi başka macun sürdü sonra boşta 58-70 derecelere düştü. Büyük ihtimal ben yanlış yaptım bilgisayarcınında sürdüğü macun kalitesiz olabilir. Ne yapacağıma karar vermeye çalışıyorum işin...
Geri