Fau-ST isimli üyenin son içerikleri

1. F

Valorant Takılma ve Kasadan Bızzt Sesi

Wifi ile olduğunu hiç düşünmedim yani neden takıldığını anlamadım ana menüdeyim valorantta ordaki animasyon takılıyo mesela
  2. F

Bu kadar mı
  3. F

E nası çözücem ve neden sadece valorantta oynuyo pc bozuk mu yani overwatchta da geliyodu ama hiç takılma olmadı yardım edin lütfen
  4. F

Şimdi 5060ti 16gb ryzen 7 7800x3d b850m max ana kartım var 32gb ram 2 tb ssd sıvı soğutma falan cs2de ve overwatchta hiç takılma kasma olmuyo valorant yükledim ve kasadan sadece valorantta değil genelde bızzt sesi geliyo ve valorantta o ses kesilince anlık takılma oluyo saliselik neden oluyo
  5. F

Ana Kart Kasaya Girmiyor

Onu nasıl yapıcam
  6. F

Ana Kart Kasaya Girmiyor

1784843842 Ses kartının olduğu yeri tam oturtamıyorum işte yapamadım of 1784844011 Yani ses kartının olduğu kasanın boşluğu olduğu yere anakart otursa vidalar tam oturur
  7. F

Ana Kart Kasaya Girmiyor

Şimdi ne yapıcam
  8. F

Ana Kart Kasaya Girmiyor

Özür dilerim kasa bitfenix pol ii black 850w ana kart b850m max wifi
  9. F

Ana Kart Kasaya Girmiyor

Ana kartı kasaya takmaya çalışıyorum ama ses kartı tarafı kasanın deliğine oturmuyor oturtmaya çalıştık aşırı kuvvet uygulamadık bişey olur diye peki ana karta zarar gelmiş midir
  10. F

B850m Max SSD Takma Sorunu

Peki bu vidanın eksiği bişey yapmaz değil mi bu ne için yani
  11. F

1784758815 Ana kartın paketinden bunlardan çıkmış hangisini takıcam ve ssd için kullanırsam bir sorun olur mu ssd paketinden sadece 1 vida çıktı
  12. F

Tamam bundan kutudan var sadece bunun için mi çıkıyo
  13. F

Sabah bakıyım sökülmüyosa kutudan çıkanlardan birini mi kullanıcam şu an yanlış takmışım yani
  14. F

Ssdden çıkmadı ana karttan çıkan vidalardan biri mi diğer slottaki altıgen şekil daha yüksek
  15. F

Ana kartıma ssd takıyorum ama tam düz olmuyo yardım edebilecek var mı. Lexar yazısı olan yöne doğru alçalmış şekilde
Geri