Faustomeister isimli üyenin son içerikleri

1. Faustomeister

🔥İndirim Apple iPhone 15 128 GB (Apple Türkiye Garantili) Siyah 44,100.00 TL

%25 alan varsa dmden iletişime geçebilir
  2. Faustomeister

Yeni pc aldim ama calistiramiyorum

24pin ve cpu 8 pin soketlerinde karar ma var mı belki tam oturtamadığından dolayı ark yapmıştır
  3. Faustomeister

WİNDOWS 11 "%" Yapılmıyor

klavye ayarın yanlış olabilir. ayarlardan kontrol et
  4. Faustomeister

Yeni pc aldim ama calistiramiyorum

hocam parça detaylarını yazar mısın bide kasa içi fotoğraf atarsan güzel olur 1765648839 değiştirdiğin parçalar hangisi
  5. Faustomeister

Sizce 1 yıl önce aldığım monster t5 23.3 ü satıp masaüstü pc almak mantıklı mı?

9 peşin taksitli ve mantıklı pc bulursan olabilir. ram fiyatları çok yükseldi bundan kaynaklı enflasyonda paranı kâra çevirebilirsen iyi olabilir.
  6. Faustomeister

Laptop ekran bozulmasi

ekran değişicek. tahmini direkt fiyat alabilirsin arayıp. 1765624351 tahminim 165hz ekranı var 5 6k civarı derler diye düşünüyorum ama hiç belli olmaz
  7. Faustomeister

Laptop ekran bozulmasi

durumu anlat böyle böyle oldu ondan sonra şans dile
  8. Faustomeister

Laptop ekran bozulmasi

Yeni mi oldu Ekran içten hasar almış zaten iç görüntü panelinde çatlak var. Klavye ile ekran arasında bir şey varken kapatılması Kedi köpek ıstırması yada laptop kapağı kapalı iken üstüne baskı uygulanması gibi şeyler kırabilir dışında zaten cam gibi bir yapı yoktur jelatin gibi olur(her model...
  9. Faustomeister

Laptop ekran bozulmasi

ekran kırılmış gibi
  10. Faustomeister

❌İndirim Bitti! PAPUÇ SIKMA PENSESİ + 1200 PAPUC ''272'' TL

Papuç var mı yanında
  11. Faustomeister

Mavi Ekran Sistem sürekli hata verip yeniden başlatıyor

ram ayarlarında fast boot mu ne var onu kapatmayı dene 1765221871 biosta
  12. Faustomeister

chrome görüntü hızlandırmayı gibi bişi vardı onu kapat 1765142497 gemini " Yüklediğin yeni DMP dosyaları (Minidump), bir önceki analizimizde tespit ettiğimiz sorunun devam ettiğini ve aynı gün içinde (7 Aralık 2025) gerçekleşen ardışık çökmeler olduğunu doğruluyor. Dosyaları ikili (binary)...
  13. Faustomeister

O kadar gerek yoktu sadece güncellerken temiz kurulum yap seçeneğini işaretlesen yeterdi
  14. Faustomeister

1 Ekran kartı driver güncelle(temiz kurulum yap) 2 vanguard kapat kernelde çalışıyor. Mavi ekran sebebi olabilir. 3 Android emülatör var sanırım onu silmeyi deneyebilirsin
  15. Faustomeister

Bios ile ilgili bir şey yaptın mı?
Geri