Merhabalar,
Elimde PS3 ve ona ait orjinal/yan sanayi olmak üzere 6 kol var hepsi zamanla bozulduğundan parçalarını söküp birbirleriyle birleştirmiş durumdayım. Ancak elimdeki kolların analog hassasiyeti çok kalas geliyor ve internetten PS3 uyumlu kollara baktığımda da çok pahalı ve kalitesinden...
Bütçe: 20000TL
Çok yüksek grafik ayarlarına takıntılı biri değilim. Yeni nesil oyunları açabilecek 1080p monitörüme uygun ve mümkünse Nvidia 4000 serisi bir karta sahip bir kasa istiyorum. AMD ekran kartlarına çok uzağım mümkünse hiç öneri olarak almak istemiyorum. Şimdiden teşekkür ederim...
Unreal Engine üzerinden render almaya çalışıyoruz 4k renderda bile yavaşlamalar oluyor. Hatta ram kullanımı 100gb gibi bir kullanımda kalıyor.
MSI Z490
128GB 3600Mhz RAM (4x32)
I9 10900KF
Gigabyte RTX 4090
Konuşmalar servis ile alakalı olduğu için orayı iletmeyi düşünmüyorum zaten sadece ürünün yurtdışından alındığını ve kendi servisine götüremediğimden kaynaklı şikayet edeceğim.
Furmarkta hiçbir sorun çıkmıyor işte garip olan da o sadece oyunlarda crash yiyorum.
İntel sistemde de denedim kardeşimin bilgisayarı orada da aynı sorun var hatta bu ekran kartı haricinde 2 farklı ekran kartı ile denedim onlarda hiçbir sorun olmadan oyun oynayabiliyorum.
1681396168
Bir şey...
Teşekkürler, birden fazla oyunda farklı hatalar alıyorum (genelde directx hatası) ama hepsinde windows "Uygulamanın Grafik Donanımına Erişimi Engellendi" bildirimi çıkartıyor. -150Mhz Downclock ettiğimde sorunsuz kullanabiliyorum.
4 Ay önce PttAvm üzerinden MSI NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti Ventus 3X OC LHR Ekran Kartı satın aldım. Aynı ürün amazonda da aynı firma üzerinden satıldığı için fiyat sebebiyle orayı tercih ettim tereddüt etmeden. Aldığımda oyunlarda çökme gibi bir sorunla karşılaştım. Hata uyarısı olarak da...
Sistem gerçekten iyi değerlendiricem ama şöyle bir sıkıntı var ki ram ve soğutucu ekleyince bütçeyi ufak bir aşıyor ama kesinlikle zorlamaya çalışacağım.
Kullanacağım sistemi tamamen görüntü işleme model eğitimi için kullanacağım 24 saat açık kalacak bir sistem olacak. Kendimce bir sistem ve fiyat çıkardım.
Bütçe: 21000
Sistemim;
AMD Ryzen 5 5600
2845
Kingston Fury Beast 16 GB 3200 MHz DDR4 CL16 x2
1758
Gıgabyte B450M K 3600MHZ Ddr4...