Faveouls isimli üyenin son içerikleri

1. Faveouls

🔥İndirim Blade 8 Adet Karışık Deodorant 😱😱438₺ ( TEKRARDAN AKTİF!! )

Stick deoderant kullan. Old spice markasına bakabilirsin, spreylerden daha kaliteli ve nispeten az zararlı.
  2. Faveouls

❌İndirim Bitti! Amazon Prime Yarın 11:11'de 3.000/1.000 TL Kupon

Satıcı Amazon olacak. Değilse olmaz
  3. Faveouls

🔥İndirim Rexona Men Clinical Protection Stick Tane 152 TL 🔥

Hahahaa, bilemiyorum vallahi. Yıllardır kullanıyorum ne beyaz t-shirtlerimde ne de gömleklerimde renk yaptı. Çok kaliteli bi marka ilk kez denedikten sonra daha da değiştirmedim.
  4. Faveouls

3 yıldır old spice kullanıyorum stick deodorant hiç denk gelmedim ben. Ayrıca old spice whitewater var rengi geçiyorsa mavi olanlarınının, whitewater da denenebilir.
  5. Faveouls

Bunun yerine oldspice almak daha iyi Old Spice Bearglove önerimdir.
  6. Faveouls

Arora gp250 vs pulsar sr200

Japon-Alman gibi motor almayacaksan hiç bulaşma Türk'e, Hintlisine direkt Çinli CFmoto al geç. Onu da geçtim 210-230 arasına 2x.xxx kilometre MT-25 dolu. Ne kadar temiz kullanılmıştır orası şüpheli ama biraz araştırıp temiz bulabilirsen miss gibi. Adam akıllı kullansan en az 50-60.000km'e kadar...
  7. Faveouls

Trafik kazası gecirdim ne yapmalıyım

Öncelikle geçmiş olsun ama ehliyetsiz araç kullanıyosun, üstüne aracın sigortası yok yaptığın şeyin izahı yok vallahi. Yine de burada ehliyetin, sigortan olmasa dahi karşı taraf haksızsa hak talep edebilirsin. Ehliyet ve sigorta olmadığı için onların cezasını ödeyeceksin, araç trafikten men...
  8. Faveouls

İPhone 13 Sürekli Wifi Kesiliyor.

Bende IOS güncellemelerinden sonra düzeldi. Senin sorunun acaba kullandığınız modemle alakalı olabilir mi?
  9. Faveouls

Öneri 8K hz (kablosuz) raporlamaya sahip mouse önerisi

Revo uninstaller gibi programlarla kaldırsan da gitmiyor mu? Silinince tekrar mı yüklüyor kendini.
  10. Faveouls

Yardım Nk250 vs 250sr bu ikisi arasında kaldım

Tutuş dediğin şeyin motorla pek bir alakası yokki. Senin kullanım şekline ve lastiğine bakar. tabii ki elektronik destekler yardımcı olur ama senin alacağın bu bütçedeki motorlar aynıdır ne tcs var ne de o tarz bir şey. Sadece ABS koyuyorlar o da ne kadar işlevli tartışılır çinli-hint motorlarda...
  11. Faveouls

7.5K Hawk fab v4 koltuk aldım geçmiş mi olsun?

Senin bileceğin iş o zaman. Yatırayım, ayağımı uzatayım, yatayım koltuğun üstünde diyosan al ona göre de yastık koyup bi şey koyup ayarlarsın. Öbür türlü benim önerim güzel bi ofis/yönetici koltuğu.
  12. Faveouls

Sırt ayarı yapmana gerek yok ofis koltuğunda, ne kadar yaslanırsan ona göre şekil alıyor. Oyuncu koltuklarına göre daha sağlıklı sırt boyun açısından. 7-8000TL'e satılan oyuncu koltuklarında dümenden bel yastığı, boyun yastığı gönderiyorlar ne ergonomi var ne rahatlık. Sırtın boynun ağrıya...
  13. Faveouls

Ben de alalı daha 1 hafta falan oldu. Geçtiğimiz cuma günü incehesap inidiriminden aldım 7000TL'e. Bu cuma günü de 6700TL'e düşmüştü. Vallahi iade alsalar gönderirdim geri. Fiyatı 6500-7500 arası değişip duruyor. Farklı markaların kumaş koltuklarına bakılabilir ya hatta Seduna thunder pro var...
  14. Faveouls

Çözüldü✓ 9 ay mining yapılmış msi gaming x 3070 alınır mı?

Alınır neden alınmasın, fiyata bağlı.
  15. Faveouls

Oyuncu Koltuğu Arıyorum Bütçem 6-7k FP Ürün olursa sevinirim

Kankam perde de yok gibi nasıl oturuyosun orda ışık vuruyorken
Geri