Dün akşam Steam üzerinden tanımadığım bir kullanıcı bana arkadaşlık isteği gönderdi. Meraktan kabul ettim. Ardından sohbet başlattı ve bana CS2 envanterinden bir bıçak sattığını, bu bıçağı 1500 dolara satın aldığımı ve paranın ona ulaşmadığını söyledi.
O an çok şaşırdım çünkü ben CS2 ile ilgili...
Arkadaşlar merhaba mevcut sistemimde 16 GB DDR4 RAM 500GB SSD bulunmakta ve anakartımda 2 RAM yuvası bulunmakta (ASUS B450 m Dragon) öncelikle RAM'i 32 GB yapmak istiyorum 2x16 olacak şekilde aklımda bu RAM var tavsiyelere yine de açığım üstüne 1TB M.2 SSD eklemek istiyorum fakat SSD tarafında...
IPv6 desteklediğini biliyorum Team speak'ın modem ayarlarıda bu şekilde wan bağlantı durumuna baktığımdada IPv6 Bağlantı Durumu Bağlantı kesildi yazıyor.
Arkadaşlar merhaba dün bilgisayarıma Team speak server dosyasını indirip kurulum yaptım. Port yönlendirme ayarlarınıda yaptıktan sonra dışarıdan erişim sağlanamadığını fark ettim, bunun sebebininde CGNAT bloğunda olmam olduğunu fark ettim. Bende IPv6 kullanarak port yönlendirme işlemi yapmak...
Arkadaşlar merhaba mevcut işlemcim AMD Ryzen 5 5600X anakartım ASUS B450M-Dragon ve kule tipi soğutucum DeepCool Gammaxx AG400 öncelikle BIOS üzerinden PBO ile deneme yapmak istedim ve istediğim gibi bir artış olmadı bende CPU Core ratio ayarı ile manuel yapmak istedim ilk olarak işlemcimin...
Merhabalar Amazon üzerinden hyperx sanal 7.1 destekli bir kulaklık aldım. Yanında 2 yıllık DTS Sound aboneliği gelmişti Windows 10 üzerinde etkinleştirdim. Daha sonra Windows 11'e geçmeye karar verdim geçtikten sonra DTS'yi indirdim ve lisanslı olmasını beklerken lisanssız olduğunu gördüm...
Arkadaşlar merhaba Bu Özellikten Yararlanmak İçin Desteklenen Bir Oyun Gereklidir Hatasını alıyorum NVIDIA'nın son sürücüsü 565.90'a güncelleyince almaya başladım tam emin olmamakla birlikte Discord'da sesli sohbete girdiğim zaman normalde kayıt alabildiğim anında yeniden oynatmayı...
Driver yok kablo abartısız düşündüğümden çok uzun yarısını geri toplayıp plastik kelepçe ile bağladım 2 metreden fazla.
Ekstra yanında 2 yıllık DTS aboneliği geliyor sanal 7.1.
Logitech kullanmadığım için bilmiyorum ama daha dün geldi mikrofonu çıkartılabiliyor malzeme kalitesi iyi 2 yıllık dts üyeliği geliyor yanında siz bilirsiniz yani ama ben bunu seçerim.
Bence beklenmez çünkü ozamana göre bugünden bir fark olmayacak enfalosyon artıcak kar ettim derken zaman kaybı yaşayacaksınız durumunuz varsa uygun bugün ne bulabilirseniz alın.