FB-DeViL isimli üyenin son içerikleri

1. F

Öneri ryzen 7500f soğutucu önerisi hk

BU SOĞUTUCU xpg valor air kasama uymaz sanırım
  2. F

Öneri ryzen 7500f soğutucu önerisi hk

merhaba arkadaşlar, 7500f için şuan stok fan kullanıyorum ve yetersiz kalıyor kule tipi ve sıvı soğutma arasında kararsız kaldım hangisini almalıyım kasam xpg valor air deepcool-le520 - 1999tl Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB -1599 tl
  3. F

WARP vpn bağlanmıyor

bende olmadı bu sekidle yaptım superonline kullanıyorum 1728590984 @StrangerIX help
  4. F

SIVI SOĞUTMA MI HAVA SOĞUTMA MI YARDIM !!

merhaba bende XPG valor air var sıvı soğutucu almak istiyorum hangisini almalıyım
  5. F

Exvega Andromeda 2024 Sahiplerine soru.

Merhaba aşağıdaki ürünü almayı düşünüyorum. https://exvega.com/exvega-andromeda-profesyonel-kumas-oyuncu-koltugu-masaj-ozellikli-gece-mavisi/ Extra Özelliklerde yer alan, VISCO Sünger + 899,00 TL Sırt ve Oturum Alanına VISCO Katman Eklenir Eklemeli miyim ? Bu sekilde satın alanlar yorum...
  6. F

Beyaz Işık patlaması

aynısı bende de oluyor FreeSync kapatınca düzeldi sorun çözümünü bulan varmı ?
  7. F

Yardım sipariş ekranındayım hangi monitör

Merhaba hangi monitorde var 6 ay vadesiz taksit erteleme
  8. F

Çözüldü✓ Amazon 6 aylık kod alamayan ilk 3 kişiye kod

Fazla kodu olan varsa alabilirim teşekkürler
  9. F

240 HZ 0.5 MS Monitör Tavsiyesi.

Arkadaşlar merhaba, Rekabetçi oyunlar oynadığım için 240hz 0.5ms monitör arıyorum(24inc) bütçem zorlarsam maksimum 10k. ( Geçen hafta daha yeni kasa aldım :) ) Bu 1-2 gün içinde güzel bir şey düşürebilir miyim? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  10. F

🔥İndirim EA APP BLACK FRIDAY İNDİRİMLERİ

ben tarayıcıdan girip ea id mail onay falan hepsini yaptım. uygulamayı indirdiğimde maile onay kodu falan gelmedi.
  11. F

online fps silahlı yeni sistem aldım oyunum yok :) (valo,cs2 dışında)
  12. F

başka hangi oyunu tavsiye edersiniz
  13. F

teşekkür ederim arkadaşlar alıyorum sağolun steamde 1800tl oldu oyun epic gamesde %33 indirimle 400tl burdan sayenizde 90tl ye alacağım
  14. F

Merhaba konu için teşekkürler, BF 2042 alırsam online oynayabilir miyim? Başka bir üyelik satın almam gerekiyormu ? Steam üzerinden oynayanlar ile online oynayabilir miyim bilmediğim için soruyorum.
  15. F

bilen cevaplayabilir mi teşekkürler
Geri