FB_Kaan_1907 isimli üyenin son içerikleri

1. FB_Kaan_1907

Microsof garanti gözükmüyor

paketi teslim etmeden önce gözüküyordu ama suan gözükmüyor
  2. FB_Kaan_1907

Microsof garanti gözükmüyor

Xbox cihazımı garantiye verdim perşembe günü kuryeye teslim ettim fakat garanti sürecini takip etmek istediğimde cihazımın garantide olduğu gözükmüyor ve garanti başlatma seçeneği var cihazımın garanti sürecini nasıl kontrol edebilirim.
  3. FB_Kaan_1907

Laptopun Klavyesi Düzgün Çalışmıyo?r

Lenovo Ideapad Gaming 3 kullanıyorum bilgisayar acildigi zaman pin girme ekraninda 1'e basiyorum basmiyor sonra 9'a basiyorum bir sürü 1 spamliyor NumLock'la da ayni sorunu yasiyorum farkli bir klavye kullandigimda calisiyor pini girdikten sonra laptopun klavyesi hala düzgün calismamaya devam...
  4. FB_Kaan_1907

Xbox 9.nesil gamepad PC'ye bağlanmıyor

Denedim fakat hala aynı sorunu yaşıyorum
  5. FB_Kaan_1907

Xbox 9.nesil gamepad PC'ye bağlanmıyor

Windows 11 kullanıyorum Xbox 9. nesil gamepad aldım Bluetooth ile bağlamaya çalıştığımda cihazınızı yeniden bağlamayı deneyin diyor Not: Windows 11 güncel
  6. FB_Kaan_1907

Hazır bulunuşluk sınavı ne işe yarıyor

Ben 8. Sınıfa gidiyorum bugün bizi türkçe,matematik ve fen olmak üzere 3 dersten eba üzerinden hazırbulunuşluk sınavı olduk. Hazırbulunuşluk sınavı nedir ne işe yarar ?
  7. FB_Kaan_1907

Amazon iade .

Amazondan aldığım bir ürünü iade talebi oluşturdum. Talep kabul edildi. Ürünü benim kargo firmasına götürüp vermem mi gerekiyor yoksa eve gelip kendileri alıyorlar mı
  8. FB_Kaan_1907

Gözlük baktığım şeyleri küçültüyor

Perşembe gününden itibaren gözlük kullanmaya başladım (5 gündür ) sağ gözüm 1 numara sol gözüm 0.50 numara bozuk. Uzağı bulanık görüyorum . Gözlük taktığımda baktığım şeyleri normalden daha küçük görüyorum. Bunun sebebi nedir, zamanla geçer mi ?
  9. FB_Kaan_1907

Bilgisayarım bu oyunu kaldırır mı ?

Cpu : intel celeron b800 1.5 ghz Ram : 4gb ram Gpu : 32mb vram Laptop modeli : Fujitsu a531 Bilgisayarım hearts of iron 4 kaldırır mı
  10. FB_Kaan_1907

Bu laptopun ramini 8gb yapabilir miyim

Cpu : intel celeron b800 1.5 ghz Ram : 4gb ram Gpu : 32mb vram Laptop modeli : Fujitsu a531 Bu laptopun ramini 8 e yükseltebilir miyim
  11. FB_Kaan_1907

Öneri 7.89 TL Oyun Önerisi

celeste
  12. FB_Kaan_1907

Kaldırmadı 😔
  13. FB_Kaan_1907

Cpu : intel celeron b800 1.5 ghz Ram : 4gb ram Gpu : 32mb vram Laptop modeli : Fujitsu a531 Laptopum dead cells kaldırır mı ( 30 fps de olur )
  14. FB_Kaan_1907

200 TL Mouse Tavsiyesi

Logitecg g203 ü kendim de kullanıyorum ve çok memnunum
  15. FB_Kaan_1907

200 TL Mouse Tavsiyesi

Logitech g203
Geri