Xbox cihazımı garantiye verdim perşembe günü kuryeye teslim ettim fakat garanti sürecini takip etmek istediğimde cihazımın garantide olduğu gözükmüyor ve garanti başlatma seçeneği var cihazımın garanti sürecini nasıl kontrol edebilirim.
Lenovo Ideapad Gaming 3 kullanıyorum bilgisayar acildigi zaman pin girme ekraninda 1'e basiyorum basmiyor sonra 9'a basiyorum bir sürü 1 spamliyor NumLock'la da ayni sorunu yasiyorum farkli bir klavye kullandigimda calisiyor pini girdikten sonra laptopun klavyesi hala düzgün calismamaya devam...
Windows 11 kullanıyorum Xbox 9. nesil gamepad aldım Bluetooth ile bağlamaya çalıştığımda cihazınızı yeniden bağlamayı deneyin diyor
Not: Windows 11 güncel
Ben 8. Sınıfa gidiyorum bugün bizi türkçe,matematik ve fen olmak üzere 3 dersten eba üzerinden hazırbulunuşluk sınavı olduk. Hazırbulunuşluk sınavı nedir ne işe yarar ?
Amazondan aldığım bir ürünü iade talebi oluşturdum. Talep kabul edildi. Ürünü benim kargo firmasına götürüp vermem mi gerekiyor yoksa eve gelip kendileri alıyorlar mı
Perşembe gününden itibaren gözlük kullanmaya başladım (5 gündür ) sağ gözüm 1 numara sol gözüm 0.50 numara bozuk. Uzağı bulanık görüyorum . Gözlük taktığımda baktığım şeyleri normalden daha küçük görüyorum. Bunun sebebi nedir, zamanla geçer mi ?