bende o yüzden düşünüyorum ki abs standart geliyor kaydırmalı debriyaj var tasarımı güzel tek aklıma takılan gidonu oldu gidonu ufak geldi, gözüme gerçekte...
valla ben çok memnunum rakibi ns200 ancak arada ucurum fark var sanırım sıfırda ve tasarım olarak rtr daha iyi. Tek avantajı yedek parçası sanırım.Esenyurt...
bende 50 lik scooter var kısmetse şubat 11 de 18 oluyorumda b ehliyet almak için martı beklemem gerektiğinden a1 aldım ben (burda nerdeyse her gün çevirme...
Rtr200 100k sıfırı şuan çok iyi ben b ehliyet olduğum için vmoto TC Max elektrikli aldım 12 ay vade farksız ilk başlangıç motoru otomatik vites siz diye 😀...
kardeşim mont olarak hevik scirocco da bakabilirsin italyan malı. kask olarak da scorpion 391 iyidir ve ls2 tarzı kasklar ile karsılastırılamaz :) vizörü...
Kullanmadığım ve son kullanım tarihi BUGÜN olan bi kaç tane 1 aylık tod kodum var sizlerle paylaşıyorum dileyen kullansın.
31.12.2024 YANİ BUGÜN 00:00 A...
sene 2016 çocuk önünü göremiyordu ama nasıl olduysa askere gelmişti hemde dağ başına :D şırnakta bir üs bölgesi :D üsteğmenden bir posta dayak yedikten...
Merhaba motoru yeni aldım. Kask ile rahat etmek ve süngerleri sık yıkamamak amacı ile balaklava almayı düşünüyorum. Aynı zamanda motor eldiveni yerine...