fbsoner12 isimli üyenin son içerikleri

1. fbsoner12

❌İndirim Bitti! Getir yemek pizza 28 tl

geldiğinde arar eğer yakında ise yardımcı olur uzaksa sanmıyorum gelsin oraya
  2. fbsoner12

❌İndirim Bitti! Getir yemek pizza 28 tl

aldım bi tane teşekkürler
  3. fbsoner12

🔥İndirim AC&Co / Altınyıldız Classics Erkek Lacivert Sweatshirt Polar 197,4₺

haki rengini senelerce giymiştim. geçen bu konuyu görünce de Lacivertini çektim soğuklarda giyilir
  4. fbsoner12

Honor 400 Pro Alınır Mı?

18.200 mü neydi aldığımda.
  5. fbsoner12

Honor 400 Pro Alınır Mı?

bir sorun yaşamadan kasım ayından bu yana devam valla. iphone se vardı elimde küçük. ekrana bakmadan şarjı bitiyordu :D bunda deli gibi ekrana baksam etsem en ölüsü 1.5 gün . hiç aynı gün şarja taktığımı hatırlamıyorum kaldı ki prosunu düşünüyorsun sen :D hayırlı olsun şimdiden al devam et...
  6. fbsoner12

Honor 400 Pro Alınır Mı?

düz 400ü kullanıyorum 1.5-2 gün arası gidiyor şarjı ara ara oyunda oynuyom. pro kim bilir nasıldır :D
  7. fbsoner12

❌İndirim Bitti! GETİRYEMEK MAYDONOZ DÖNER 2 MEDİUM DÜRÜM 1 TL SAAT 19:00

20 dk önce siparis verdim. istesem 2. icin telefondan ayrı alabilirdim ödeme kısmındaydım ama baskaları da nasiplensin ayıptır dedim :D umarım gelir
  8. fbsoner12

🔥İndirim Trendyol --- Bargello Raphella Mystıc Drıvers Toprak 2 adeti 45₺

aldık bakalım 45 tl iki poğaça parası
  9. fbsoner12

❌İndirim Bitti! Bioblas şampuan 3 adet alımda tanesi 46 TL

çektik bakalım iyiymiş fiyati bedava hatta.
  10. fbsoner12

🔥İndirim Honor 400 pro 32.999 TL

düz honor 400ü aldım 18e hayatımda aldıgım en iyi kararlardan biri olabilir :D
  11. fbsoner12

🔥İndirim 🔥TOD 1 Haftalık ÜCRETSİZ Taraftar Paketi🔥

@Kürşat Arslan reis sağolsun biz derbiye haziriz :)
  12. fbsoner12

SE vs Honor 400 şebeke olayları :)

arkadaşlar se 2020den minnacık telefondan cuma günü honor 400e geçtim çok memnunum telefondan fakat şebeke problemi var. Sorun evin odasının cok kötü konumda olmasından mı telefondan mı kaynaklı bilmiyorum. İphone SE sms vs arama her türlü odam da bana ulasıyordu en azından cok az da olsa...
  13. fbsoner12

🔥İndirim 🔥TOD 1 Haftalık ÜCRETSİZ Taraftar Paketi🔥

bir kişi kod atmadı ya :D
Geri