Valla öyle piyasa. Ben 9070xt'yi sıfır 34'ken 1 aylık bile olmamasına rağmen 27'ye verdim. İnsanlar ürünün kutudan çıktığı anda ikinci el olduğunu anlayamıyor. Bazıları kart yeni diye sıfır diye ilan koyuyor.
Yanyana aynı monitör ve aynı ayarlar ile denedim. Psikolojik sandım birkaç kişiye sordum. Herkes aynı şeyi söyledi. Belki monitörün ayrı desteği vardır. Çok teknik bilgim yok ama şuan durum böyle. Teşekkürler yorumunuz için :)
1773065347
Hocam 12gb diye biraz çekiniyorum. Direkt projelerde 10gb...
Arkadaşlar, ben render ve yapay zeka işleriyle uğraşan, arada da oyun oynayan biriyim. Bana ekran kartı önerebilir misiniz? Yıllardır AMD kullandım; RX580, 6900XT ve 9070XT kullandım. Ancak bir süre NVIDIA kart kullandıktan sonra AMD ekran kartlarının görüntü kalitesinin daha düşük ve daha az...
Pc varsa switch. Şuan tek exclusive çıkan konsol. Oyunları pahalı tek sıkıntısı o şuan. Switchi ben olsam gözümle görüp alırım. Switch Oled Çipli de alınabilir bütçe yoksa. Tüm oyunlar 60fps sabit çalışıyor. Fifa bile benim oledde 60 fps. Switch 2'de 30 fps.
Abi daha hızlı çalışıyor ama vram çok az geliyor bana. 16gb vram bile komple doluyor ramden 18gb daha kullanıyor. Trendyol peşin taksit yapıyor sırf o yüzden almak istiyorum aslında.
1757438668
En düşük 20 olmuşlar. Yine yurtdışından daha ucuz. Bu kadar kötü durumda buna da şükür diyorum.
6900XT Kullanıcısıyım ve blender hip cycle çok kötü çalışıyor. 4-8K Render alıyorum ve hunyan3d 2.1 gibi local 3d oluşturma modellerini kullanmak istiyorum Rtx3090, 5060 ti ve 5070ti gibi kartlara baktım. Sevgili dostlar sizin seçiminiz ne olurdu?
Samsung 980 2tb ssd sahibiyim. Rami ddr5 geçirmek daha mantıklı gibi geldi. 5700x3d muadili am5'de hangi işlemci?
1726516709
Bu işlemcinin fiyatı da çok iyi geliyor aslında fakat iş gereği sürekli bilgisayarı güncellemem gerekiyor. Soket değişimi daha mantıklı geldi o yüzden.