fcbugraozturk isimli üyenin son içerikleri

1. fcbugraozturk

PROMOSYON Belirli AMD ürünleri alımına crimson desert oyunu hediye.

Sıfır faturalı aldım ama herhalde geçerli değil kampanya. Sadece belirli alışveriş siteleri için galiba.
  2. fcbugraozturk

33.000 TL Bütçeye Ekran Kartı Tavsiyesi

Valla öyle piyasa. Ben 9070xt'yi sıfır 34'ken 1 aylık bile olmamasına rağmen 27'ye verdim. İnsanlar ürünün kutudan çıktığı anda ikinci el olduğunu anlayamıyor. Bazıları kart yeni diye sıfır diye ilan koyuyor.
  3. fcbugraozturk

Yanyana aynı monitör ve aynı ayarlar ile denedim. Psikolojik sandım birkaç kişiye sordum. Herkes aynı şeyi söyledi. Belki monitörün ayrı desteği vardır. Çok teknik bilgim yok ama şuan durum böyle. Teşekkürler yorumunuz için :) 1773065347 Hocam 12gb diye biraz çekiniyorum. Direkt projelerde 10gb...
  4. fcbugraozturk

Arkadaşlar, ben render ve yapay zeka işleriyle uğraşan, arada da oyun oynayan biriyim. Bana ekran kartı önerebilir misiniz? Yıllardır AMD kullandım; RX580, 6900XT ve 9070XT kullandım. Ancak bir süre NVIDIA kart kullandıktan sonra AMD ekran kartlarının görüntü kalitesinin daha düşük ve daha az...
  5. fcbugraozturk

Nintendo switch oled alınır mı?

Ustam Çipli alın bilen birinden. Sırf online için 30 fps oynamaya değmez çünkü. Benim oled Çipli tüm oyunlar sabit 60fps.
  6. fcbugraozturk

El konsolu almak isteseydiniz hangisini neden alırdınız?

Pc varsa switch. Şuan tek exclusive çıkan konsol. Oyunları pahalı tek sıkıntısı o şuan. Switchi ben olsam gözümle görüp alırım. Switch Oled Çipli de alınabilir bütçe yoksa. Tüm oyunlar 60fps sabit çalışıyor. Fifa bile benim oledde 60 fps. Switch 2'de 30 fps.
  7. fcbugraozturk

Rtx 3090 Cuda İçin Alınır mı?

Abi alıyorum kartı 5060 ti sıfır yada 3090 ikinci el alıcam. 3090 taksitle 25e geliyor 5060 ti 16 gb taksitle 22ye geliyor sizce hangisini almalıyım?
  8. fcbugraozturk

Ona bütçem yetmez hocam büyük ihtimalle. Teşekkürler tavsiyeniz için.
  9. fcbugraozturk

Abi daha hızlı çalışıyor ama vram çok az geliyor bana. 16gb vram bile komple doluyor ramden 18gb daha kullanıyor. Trendyol peşin taksit yapıyor sırf o yüzden almak istiyorum aslında. 1757438668 En düşük 20 olmuşlar. Yine yurtdışından daha ucuz. Bu kadar kötü durumda buna da şükür diyorum.
  10. fcbugraozturk

6900XT Kullanıcısıyım ve blender hip cycle çok kötü çalışıyor. 4-8K Render alıyorum ve hunyan3d 2.1 gibi local 3d oluşturma modellerini kullanmak istiyorum Rtx3090, 5060 ti ve 5070ti gibi kartlara baktım. Sevgili dostlar sizin seçiminiz ne olurdu?
  11. fcbugraozturk

Bu parçalar birbirine uyumlu mudur?

Hangi çözünürlükte kullanacaksınız? Oyun için mi alıyorsunuz? Ne tarz oyunlar oynuyorsunuz? Her parçayı sıfır mi alacaksiniz?
  12. fcbugraozturk

6900XT 4K Emülatör İçin İşlemci Önerisi

Ben küçüklüğümdeki oyunları oynuyorum ps1,ps2 ve nintendonun tüm konsol oyunları. Ps4 hiç gelişemedi ya. İyi oyunları açamıyor.
  13. fcbugraozturk

5600 Siparişi verdim bu akşam yetmezse am5 geçeceğim teşekkürler herkese tavsiyeleri için. Emulator sonucunu da burada paylaşacağım.
  14. fcbugraozturk

Samsung 980 2tb ssd sahibiyim. Rami ddr5 geçirmek daha mantıklı gibi geldi. 5700x3d muadili am5'de hangi işlemci? 1726516709 Bu işlemcinin fiyatı da çok iyi geliyor aslında fakat iş gereği sürekli bilgisayarı güncellemem gerekiyor. Soket değişimi daha mantıklı geldi o yüzden.
Geri