fcieaksit isimli üyenin son içerikleri

1. fcieaksit

Yardım Memtest86 hata 7200mhz 48gb ram

aldığım siteye geri gönderdim kargo ile daha sonra ellerinde olmadığı için lexar marka ram gönderdiler şu an onları kullanıyorum ve memnunum biostan ayarda yaptım ve ram tık demiyor memnunum Allaha şükür
  2. fcieaksit

Cyberpunk 2077 path tracing kapanma problemi

oyuna giriyorum sadece path tracing açınca kapanıyor kartım 9070xt
  3. fcieaksit

Yardım Samsung Magician 990Pro'yu görmüyor

uygulamayı silip kaç kere yeniden yükledim zaten ilk başta network problem diyordu bende bu ne diye baktım baktığım yerlerdeki adamlar uygulamayı sil yükle düzelir belki yazmışlardı bende sildim yükledim bu sefer non samsung demeye başladı
  4. fcieaksit

Yardım Samsung Magician 990Pro'yu görmüyor

bilgisayarı alalı neredeyse 1 yıl olacak yeni sistem topladım o zamandan beri kullanıyordum driver'ı ve tanıyorduda bir problem oluşturmuyordu daha sonra network problem dedi bende sildim uygulamayı geri yükledim sonrasında böyle oldu
  5. fcieaksit

Adobe programlarını korsan kullanmak zararlı mı?

eğer dediğin gibiyse makul geldi
  6. fcieaksit

teşekkür ederim
  7. fcieaksit

risk oranı yüzde yüz de değildir değil mi? 😄
  8. fcieaksit

virüs riskini sıfıra düşürme gibi bir yol var mı?
  9. fcieaksit

premiere pro illustrator photoshop yada diğer adobe programlarını korsan kullanmak her hangi bir zarar doğurur mu? güvenli yada popüler denebilecek sitelerden indirdiğimde her her hangi bir sıkıntıyla karşılaşır mıyım? her özelliğini kullanabilir miyim? bilen arkadaşlar detaylı yazarsa bilmeyen...
  10. fcieaksit

9800x3d cinebench sonuçlar nasıl?

tamamdır abi şimdi yaptım 24 bin aldım 86 dereceyi geçmedi teşekkür ederim konuya yardımcı olanlara
  11. fcieaksit

ben bir şey daha soracağım niye puan hiç artmamış puanın artmaması normal mi?
  12. fcieaksit

tamamdır occt testi yapayım birde 1764434083 arkadaş diğer forumlara yazıyorum bitane mesaj atan yok ben anlamadım Allaha şükür burada yazan var
  13. fcieaksit

resimde gözükmüyor mu frekans 1764433872 85 derece sabitleme vesaire yok değil mi hız kesme vesairede yapmamış heralde anladığım kadarıyla ?
  14. fcieaksit

hocam -30 +200 verdim sonuç bu niye 85 dereceyi geçmemiş onu anlamadım vermeden önceki halinde 88 olmuştu bunda 85i geçmedi sıcaklık acaba biostan belli bir hıza gelince durduran bir şey mi açtım yanlışlıkla? diğeriyle kıyaslandığında puan sadece 50-60 bir şey artmış anlayamadım neyi yanlış...
Geri