fdv7 isimli üyenin son içerikleri

1. F

Iphone 17 Vs 15 Pro Max (2.El)

Eyvallah beyler, ortak fikir çıkması daha da netleştirdi kafamı.
  2. F

Iphone 17 Vs 15 Pro Max (2.El)

Merhaba dostlar, ikinci el bataryası %90 3 ay daha garantisi olan iPhone 15 Pro Max almak mı yoksa sıfır iPhone 17 almak mı? İkisi de neredeyse aynı fiyat 65 bine 15 Pro Max, 70 bine iPhone 17. Batarya açısından çok sıkıntı yaşar mıyım ikinci el 15 Pro Max da? Öneri yorum rica :)
  3. F

🔥İndirim Maydonoz Döner Tavuk Dürüm Döner 19₺ (Getir Yemek)

min sipariş 220 lira diyor benim konumda ama sepette indirim olmuyor
  4. F

🔥İndirim Maydonoz Döner Tavuk Dürüm Döner 19₺ (Getir Yemek)

11 de açılacak gizli bilgi diyen arkadaş harbiden gizli bilgiymiş sadece kendisinin haberi var herhalde
  5. F

TÜRK TELEKOM PRİME DESTEK HK.

enterprise'dan araç kiralayacağım doğrulama kodu lazım ya :( 1775738265 enterprise'dan araç kiralayacağım %40 indirim için prime üyesi telefon numarasına gelecek doğrulama kodu istiyor destek olur musun
  6. F

TÜRK TELEKOM PRİME DESTEK HK.

Merhaba, Aramızda Türk Telekom Prime kullanan var mıdır?
  7. F

❌İndirim Bitti! (STOK GELDİ) Braun 7 Series BT7420 Islak-Kuru Traş Makinesi 😱 1.499₺ ( Hızlı Tükenir Dip Fiyat )

Şu kısadan uzuna tarz yapmayı planlıyorum ne kadar olur bakalım bugün gelecek kargo
  8. F

❌İndirim Bitti! (STOK GELDİ) Braun 7 Series BT7420 Islak-Kuru Traş Makinesi 😱 1.499₺ ( Hızlı Tükenir Dip Fiyat )

bir de bu yeni üyelik için kupon nereye düşüyor kuponlarım kısmında göremiyorum
  9. F

sepete eklenmesine rağmen alamıyorum ulan nasıl da lazım ürün ya :D
  10. F

🔥İndirim Yandex 3 aylık tod paketi

selam ben arıyorum
  11. F

🔥İndirim 🔥Shark NeverChange5 Hava Temizleyici 7899 TL🔥🔥

bunda sonrasında filtre bulmak zor olur mu çoğu markaların muadil filtresi oluyor ama
  12. F

🔥İndirim Honor Pad 9 8/256GB 9.499TL

ben de huawei matepad takip ediyordum neredeyse 1 aydır şu olumsuz yorumlardan sonra neyi takip edeceğime karar veremedim, kullanan var mı önerir misiniz 10-12k bütçe var
  13. F

🔥İndirim Yandex 3 aylık tod paketi

Ben de yukarıdaki arkadaş gibi 25 puanda kaldım her gün telefon numarası doğrulaması ile giriyorum 4 gündür yandex illetinden bezdim
Geri