fdv7 isimli üyenin son içerikleri

1. F

❌İndirim Bitti! (STOK GELDİ) Braun 7 Series BT7420 Islak-Kuru Traş Makinesi 😱 1.499₺ ( Hızlı Tükenir Dip Fiyat )

Şu kısadan uzuna tarz yapmayı planlıyorum ne kadar olur bakalım bugün gelecek kargo
  2. F

❌İndirim Bitti! (STOK GELDİ) Braun 7 Series BT7420 Islak-Kuru Traş Makinesi 😱 1.499₺ ( Hızlı Tükenir Dip Fiyat )

bir de bu yeni üyelik için kupon nereye düşüyor kuponlarım kısmında göremiyorum
  3. F

sepete eklenmesine rağmen alamıyorum ulan nasıl da lazım ürün ya :D
  4. F

🔥İndirim Yandex 3 aylık tod paketi

selam ben arıyorum
  5. F

🔥İndirim 🔥Shark NeverChange5 Hava Temizleyici 7899 TL🔥🔥

bunda sonrasında filtre bulmak zor olur mu çoğu markaların muadil filtresi oluyor ama
  6. F

🔥İndirim Honor Pad 9 8/256GB 9.499TL

ben de huawei matepad takip ediyordum neredeyse 1 aydır şu olumsuz yorumlardan sonra neyi takip edeceğime karar veremedim, kullanan var mı önerir misiniz 10-12k bütçe var
  7. F

🔥İndirim Yandex 3 aylık tod paketi

Ben de yukarıdaki arkadaş gibi 25 puanda kaldım her gün telefon numarası doğrulaması ile giriyorum 4 gündür yandex illetinden bezdim
  8. F

🔥İndirim Huawei MatePad 11.5 2025 8/256 GB 10.499TL

kalem klavyeli 128gb ve paper matte olmayan versiyonu 13 bin klavye kalem olmaması biraz can sıktı ne diyorsunuz bu fiyatlara klavyeli kalemli düşer mi 11.11 döneminde
  9. F

Ana Konu Amazon Kasım İndirimleri Bugün 09:00'da!

konuyu okurken farkettim de indirim mindirim ayağına acayip bi bıkkınlık gelmiş bana ya, zinciri kırıp bugün hiç amazona girmeme kararı aldım :(
  10. F

❌İndirim Bitti! Fellas 6’lı Granola 254₺

Bir adım ileri taşıyorum; önce trendyol ile görüştüm şimdi de tüketici hakem heyetine taşıyacağım konuyu. en çok satanlarda 1 numara olunca patır patır iptal etmek ha ne iyi ya, tüketiciyi kukla gibi kullanın bi kral sizsiniz
  11. F

❌İndirim Bitti! Fellas 6’lı Granola 254₺

ya sırf şu gönderiye yorum atmak için şirket bilgisayarından giriş yaptım. bir de arayla 2 kez indirim yaptılar, biten stoğa aynı fiyattan girdiler. en çok satanlarda 1 numara olunca hepsini iptal etmişler, ayıptır şu yaptıkları. ürün iade ediyor diye tüketici boklayanların şu yaptığına ne...
  12. F

❌İndirim Bitti! Spigen 30W Type-C Adaptör 199 TL 🔥🔥🔥🔥

renkler arasında geçiş yapınca fiyat yine 199 gözüküyor ama sepete ekleyince 246
  13. F

❌İndirim Bitti! Spigen 30W Type-C Adaptör 199 TL 🔥🔥🔥🔥

dostlar selam, konuya dair hiç fikrim yok bilginizi rica edeceğim. telefonum iphone 12 pro modeli bu adaptör için usb-c to lightning kablo mu almam gerekiyor? adaptörü alacağım ancak kablo önerilerinizi de paylaşabilir misiniz
Geri