Fealin isimli üyenin son içerikleri

1. F

2. el Motospeed CK108 alınır mı?

300TL civarına 2. el Motospeed CK108 blue switch almak mantıklı mıdır?
  2. F

RedBox kullananlar bilgilendirebilir mi

Biraz geç oldu ama belki işine yarar diye yazıyorum . (Çanakkale'nin Çan ilçesinde oturuyorum) Download hızı sınırlı değil (130 mbpsye kadar gördüm) ancak upload 5 mbps ile sınırlı. Ping ise oynadığım oyunlardan örnek vereyim : Valorant TR sunucusunda pingim 40 civarı CS:GO'da ise 80 90...
  3. F

Fortnite indirmek kaç GB internet yer?

Yeni eve taşındığım için altyapı yok mecbur redbox 150gb kullanıyorum. Bu ayın 15ine kadar 86 gb internet var. Fortnite indirmek istiyorum yaklaşık ne kadar internet yer?
  4. F

Max. 250 TL Gaming Kulaklık Önerisi

CS:GO oynuyorum iyi ses kastıracak ve mikrofonu kullanılabilir olan bir kulaklık önerebilir misiniz?
  5. F

R3 2200G+RX570 Fortnite FPS drop

Cevap için teşekkürler
  6. F

R3 2200G+RX570 Fortnite FPS drop

Eskiden böyle değildi. Son aylarda başladı. Ortalama 90-110 arası FPS alıyorum. Ama sık sık drop giriyor. Büyük ihtimalle darboğazdan kaynaklı çünkü işlemci kullanımı hep yüzde 90 üstünde. Başka bir şey ile alakası olabilir mi? Ve ram 1x8. 2x8 yaparsam darboğaz azalabilir mi? Sistemim: R3 2200G...
  7. F

Boşta anakart sıcaklığı 37 derece

Cevabın için teşekkürler. 1597060762 Cevap verdiğiniz için teşekkürler.
  8. F

Boşta anakart sıcaklığı 37 derece

Anakartım: Asus Prime B450M-K Boşta ve yükte anakart sıcaklığı biraz fazla gibi geldi. Boşta 37, yükte 42 civarına kadar çıkıyor. Oda sıcaklığı ile ilgisi olabilir çünkü kışın boşta 30 üstüne pek çıkmıyordu. Şimdi bulunduğum odanın sıcaklığı 28 derece. Sizce bu sıcaklıklar normal mi?
  9. F

Boşta VRAM kullanımı kaç MB olmalı?

Teşekkürler
  10. F

Boşta VRAM kullanımı kaç MB olmalı?

Masaüstünde VRAM kullanımı 100 MBlarda geziyor. Bu normal mi?
  11. F

USB girişine iğne sokmak

Pinlere değmedi alt metal kısmına değdi
  12. F

USB girişine iğne sokmak

Çıt sesi gibi
  13. F

USB girişine iğne sokmak

Geçen gün kasanın USB girişi tozlanmıştı ben de dalgınlığıma geldiği için iğneyle temizleyin dedim şimdi o girişe bir şey takarken az bir ses çıkıyor. bu sıkıntı çıkarır mı ne yapmam lazım?
  14. F

1-2 saniye ekran gidip geliyor

Bu sık sık olmuyor. Haftada 1 falan oluyor. Forumlarda bunun sebebinin amd driverleri olduğu söyleniyor. Donanımsal bir sorun olabilir mi? Yazılımsal ise sıkıntı yok. Driver: AMD Adrenalin 2020 Edition 20.2.2 GPU: Asus ROG Strix RX 570 OC 4GB CPU: Ryzen 3 2200G RAM: Apacer Phanter 8GB 3000Mhz...
  15. F

Öneri 600W PSU için UPS önerisi

Bulunduğum bölgede bu aralar elektrik çok kesiliyor. Bu nedenle UPS almaya karar verdim. Ne önerirsiniz? PSU:Cooler Master Elite V3 600W Anakart:Asus Prime B450M-K GPU:Asus ROG Strix RX570 OC 4GB CPU:R3 2200G RAM: Apacer Phanter 8GB 3000Mhz SSD:Toshiba 2.5" 480GB
Geri