Biraz geç oldu ama belki işine yarar diye yazıyorum . (Çanakkale'nin Çan ilçesinde oturuyorum) Download hızı sınırlı değil
(130 mbpsye kadar gördüm) ancak upload 5 mbps ile sınırlı. Ping ise oynadığım oyunlardan örnek vereyim : Valorant TR sunucusunda pingim 40 civarı CS:GO'da ise 80 90...
Yeni eve taşındığım için altyapı yok mecbur redbox 150gb kullanıyorum. Bu ayın 15ine kadar 86 gb internet var. Fortnite indirmek istiyorum yaklaşık ne kadar internet yer?
Eskiden böyle değildi. Son aylarda başladı. Ortalama 90-110 arası FPS alıyorum. Ama sık sık drop giriyor. Büyük ihtimalle darboğazdan kaynaklı çünkü işlemci kullanımı hep yüzde 90 üstünde. Başka bir şey ile alakası olabilir mi? Ve ram 1x8. 2x8 yaparsam darboğaz azalabilir mi?
Sistemim:
R3 2200G...
Anakartım: Asus Prime B450M-K
Boşta ve yükte anakart sıcaklığı biraz fazla gibi geldi. Boşta 37, yükte 42 civarına kadar çıkıyor. Oda sıcaklığı ile ilgisi olabilir çünkü kışın boşta 30 üstüne pek çıkmıyordu. Şimdi bulunduğum odanın sıcaklığı 28 derece. Sizce bu sıcaklıklar normal mi?
Geçen gün kasanın USB girişi tozlanmıştı ben de dalgınlığıma geldiği için iğneyle temizleyin dedim şimdi o girişe bir şey takarken az bir ses çıkıyor. bu sıkıntı çıkarır mı ne yapmam lazım?
Bulunduğum bölgede bu aralar elektrik çok kesiliyor. Bu nedenle UPS almaya karar verdim. Ne önerirsiniz?
PSU:Cooler Master Elite V3 600W
Anakart:Asus Prime B450M-K
GPU:Asus ROG Strix RX570 OC 4GB
CPU:R3 2200G
RAM: Apacer Phanter 8GB 3000Mhz
SSD:Toshiba 2.5" 480GB