Elimdeki Asus Rog Strix GTX 1660 Tİ ile takasa gireceğim o yüzden 12 bin çıkmıyor yine benden. AMD düşünmüyorum Nvidia daki DLSS3 teknolojisi cezbediyor.
ikisi de 12 bin
1727598392
Bu arada Gigabyte olanın modeli Eagle değilmiş Gaming versiyonuymuş yanlış link koymuşum bilmiyorum fark eder mi düzenledim yinede.
hocam ikisi de aynı fiyat ve çevremde alabileceğim kişilerden o sebeple fiyat konusunu dışarıda bıraktım. Tuf ın avantajı garanti süresi ve soğutması olduğu için fikrim daha da netleşti. Teşekkür ederim.
Merhabalar
Karşımda 2 adet ekran kartı var ve bunlardan hangisini almam gerektiğine karar veremedim. Asus kartın 2026 Ekim'e kadar garantisi varken Gigabyte'ın ise 1 sene kadar garantisi var. İkisi de az kullanılmış kartlar. Kartların ikisi de 2. el ve fiyatları aynı. Yani fiyat konusunu...
Merhabalar
Kardeşime 30 bin tl civar bir laptop almak istiyoruz ama karar veremedik. Kendisinin yurt dışına çıkma gibi bir durumu da var o yüzden Monster istemiyoruz. 30 bini biraz geçebilir sorun yok. Önereceğiniz bir gaming laptop var mı? Acer ve lenovo arasında kaldım ama kendisi MSI istiyor...
diyorum ki 3070 de destekliyor ama 2kda kullanılacak kart değil dedin ya. Xbox series x cihazının grafik birimi rtx 3070 denk diye biliyorum ve bu konsol 4k bile destekliyor diye satılıyor o açıdan dedim. Yani senin anlattığına göre 4070den aşağısız 2k için yetmez.
Ben ayrıca 3060 dan nerde...
3060 demedim hiç ama neyse hocam. Bildiğim kadarıyla series x içindeki kartta rtx 3070 e denk bir kart ama belki farklı teknolojidir o sebeple 4k desteği bile var. Çok emin konuştunuz haklı da olabilirsiniz. Büyük ihtimalle vazgeçeceğim almaktan bu gidişle.
alma amacım kasayı alıp 2kda monitörü kullanabilmek ve diğer işlerimde performanslı kullanmak ayrıca fırsat bulunca yükseltme yapmak. Bu özlediğim bir hobi gibi diyebiliriz. Series s i satmayı da düşünüyorum elbette.
1708685515
Evet o ilk aklıma gelenlerdendi :)
1708685559
Bunun dışında bazı...