Feanore isimli üyenin son içerikleri

1. F

17k bütçe ile sistem

Sarı siteden sıfır olan hiçbir şeyi satın alma. Aç ve vasıfsız, hayatında dayak yemediği için beş kuruş kazanmak uğruna son kullanıcının yararlanacağı şeyde fırsatçılık yapan oksijen hırsızı organizmalara güven olmaz zaten. Bak mesela bu sistemi almak istedim dün saniyesinde bitti...
  2. F

Çözüldü✓ Sistem iyi mi? alınır mı?

https://www.gamegaraj.com/urun/aquarius-7500f-rtx4060-ti/ Ekran kartını 4060 Ti 16GB seçersen dediğim fiyata geliyor.
  3. F

Çözüldü✓ Sistem iyi mi? alınır mı?

Aynı fiyata 7500F 4060 Ti bulabilirsin bence.
  4. F

vatan i5 , 4060 lı sistem ve monitör + mouse yardım

Ama sen stoğu bitmeden önce de dün öğle saatlerinde aynı şekilde bu sistem yerine gaminggen'deki 12100F'li sistemi her yerde öneriyordun zaten. Bundan önceki bir konuda da 19 K'ya 12100'lü sistem önerdin 12400F+4060 20K eden sistem alınır mı diye soran birine. Baktım Pc Hocası Forum'da da aynı...
  5. F

vatan i5 , 4060 lı sistem ve monitör + mouse yardım

1500 TL farkla 12400F+4060 kombinasyonu olan sistem atmış adam ve ısrarla bir diğer konudaki gibi 12100+4060 kombinasyonlu sistem atmışsınız. Yetmemiş pchocasiforum'da da aynısını yapmışsınız fakat orada üyeliğim olmadığı için buradan sormak istiyorum, sizin bu işten karınız nedir? 20.500 TL'ye...
  6. F

Bu sistem Alınır mı? bütçe 20k birazda olsa aşsabilirim

Hocam bilgisayarcılar şu an iş yapamıyor demişsiniz. Peki biz bu iş yapamayan arkadaşları nereden bulabiliriz?
  7. F

20K İki Sistem Arasında Kaldım

Hocam 12100 ile 12400F arasındaki FPS farkını biliyor musunuz? Sizin öneriniz i3 12100 ötekiler i5 12400F ya da 5600. Gayet düzgün iki sistem yollamış zaten. Üstüne i3'lü 12100 işlemcili bu sistemleri yollayıp aklını boş yere karıştırmayın arkadaşın.
  8. F

12400F 12100F ile kıyaslanamaz bile. Vatandaki sistem en iyisi gibi şu an.
  9. F

Hocam adamın attığı sistemlerde 12400F ve 5600 var, sizin attığınız sistem ise 12100 gibi işe yaramaz bir işlemciye sahip farkında mısınız? Sen onun dediğine bakma, aslında burada kendine sorman gereken soru RTX 4000 serisi özelliklerinden ne kadar faydalanacağın. Bana sorarsan RTX 4060'li...
  10. F

GALAX 4070 alınır mı?

Hocam bu aciliyetinize bağlı biraz da, çünkü eğer birkaç ay beklerseniz emin olun fırsatçı bayilikler elindeki 4070 stokları bittiğinde 4070 Super'i aynı fiyata satmaya başlayacak.
  11. F

YAKIN ZAMANDA SİSTEM GELECEK MI?

Bence sistem değil de RX 7600 XT'yi inceleyeceği ve tanıtacağı bir video gelecek gibi hissediyorum. Gönlüm iyi bir f/p sistem gelmesinden yana ama bakalım, göreceğiz.
  12. F

İtopya İade Rezilliği

Hocam bende beş gün önce satın aldım itopyadan sağ tarafında açıklık var orta tekerlek ses çıkarıyor. Skatezde de çizik var ayrıca. Acaba sizin ürün bana mı geldi? Seri numarasını hatırlıyor musunuz?
  13. F

🔥İndirim Razer viper mini 339tl🔥

Sorun Razer değil aslında, eski distribütördü. Yani aşşağıda bahsettiğiniz yer. Bu yüzden Razer Bilkom'a verdi distribütörlüğü.
  14. F

❌İndirim Bitti! Razer Deathadder V2 689tl!!!!!

Ben itopya'nın mağazasından satın aldım, iade çıkar mı acaba yetkili servisten? Çıkarsa da nasıl ödeyecekler acaba nakit ödeme yaptım.
  15. F

Yardım Deathadder v2 fare tekerleği sorunu

Hocam bu yüzden değişim yapmışlar ama diğer arkadaşlara size de yapmaları lazımdı. Razer'a Arena Bilgisayar distrbütörlüğündeki Itopya'dan alınma mouse'umda tekerlek sorunu olmasına rağmen iade almadılar yazın yeni bir mouse göndereceklerdir. THH'ye bir aydan uzun süredir de cevap vermedilerse...
Geri