FeaR1 isimli üyenin son içerikleri

1. F

şöyle bi sistem var sizce alınır mı

ayn ram eklemedim ssd ve kule tipi seçtim teşekkür ederim yardım için
  2. F

şimdi ekledim dediğiniz gibi ssd falan da ekledim 1tb 6k okuma 4k yazma + dediğiniz kule tipi soğutmayı da ekledim fiyatı tam 35k oldu istediğim fiyatta sanırım bunu alıcam performans olarakda 4060ti dan daha iyi zaten
  3. F

yok değil o var diye onu attım
  4. F

sıkıntı yok ekran kartı seçili değildi ekran kartını seçince sepete ekle kısmı geldi eklendi şuan da
  5. F

tükendi yazıyor :(
  6. F

ayn farkettim onu söyledim başka bu segmentte daha uyguna bi sistem var mı
  7. F

başka önerebileceğin bi sistem varmı
  8. F

şöyle bi sistem var sizce alınır mı bu fiyata ya da daha iyi başka bi sistem varmı 35k bandında https://www.itopya.com/mentor-glitchintel-core-i5-13400fasus-geforce-rtx-4060-ti-8gb16gb-ddr4500gb-m2-ssdgeforce-rtx-_h25796?p=7581_1-21344_1-24514_1-5661_2-25380_1-25086_1-25211_1
  9. F

3k bandında pc için kulaklık önerisi

2 adet kulaklık var aklımda sizce hangisi daha iyi ya da bunlardan daha iyi olan bi kulaklık var mı oyun oynayacağım genellikle corsair void elite Carbon...
  10. F

500-600tl kulak üstü kulaklık alıcam ne almalıyım sizce

peki bu gamenote alınır mı hediye olarak alıcam da emin olmadan almak istemiyorum
  11. F

500-600tl kulak üstü kulaklık alıcam ne almalıyım sizce

500-600 tl ye f/p kulaklık arıyorum oyun için kullanıcam örnek olarak 2 tane buldum ama yinede sorayım dedim belki daha iyileri vardır https://www.trendyol.com/rampage/sn-rw9-usb-7-1-surround-led-isik-metal-kasa-gaming-kulaklik-oyuncu-kulakligi-p-4701773?boutiqueId=61&merchantId=129210...
  12. F

f/p kulak üstü kulaklık alıcam bütçe 500tl sizce ne almalıyım

bütçe 500tl kafaya göre ayarlanabilen rahat kullanışlı bi kulak üstü kulaklık arıyorum
  13. F

bios güncelleştirme yapıcam anakartım b450 m k 2

bazı bioslar deneme sürümü oluyor daha tam hazır olmuyor ama yinede çıkartıyorlar bazı kişilerde sıkıntı yaratıyor yapan birisi varsa bi sıkıntı oldumu olmadı mı emin olmak için sordum teşekkür ederim yinede
  14. F

bios güncelleştirme yapıcam anakartım b450 m k 2

merhabalar şuan 4204 sürümünü kullanıyorum yeni sürüm 4401 gelmiş bunu yapsam bi sorun olurmu https://www.asus.com/motherboards-components/motherboards/prime/prime-b450m-k-ii/helpdesk_bios?model2Name=PRIME-B450M-K-II
  15. F

Yardım PRIME B450M-K II BIOS 4204 anakart güncelleştirmesi yapılır mı

PRIME B450M-K II BIOS 4204 merhabalar anakart güncelleştirmesi yapıcaktım en son sürüm bu yapılır mı? yapılırsa bi sorun v.s çıkartır mı emin olamadım bi sorayım dedim linki bu...
Geri