Bilmeden yorum yapmayalım lütfen. Sikakeyb hm80 wootingden daha hızlı. Ayriyeten sesi de daha güzel. FUN60 Ultra tmr da önerebilirim. Fiyat açısından çok daha ucuz ve performansta neredeyse aynı, belki de daha hızlı.
1745146176
Melgeek MADE68'de olabilir bu arada, wooting almak tamamen...
Merhabalar arkadaşlar, öncelikle sorunumu anlatayım. Şimdi ben Instagram'da vaktinde çok fazla kız videoları begenmistim. Hareketlerim kısmındaki begendiklerimin yarısi kız ve çok göze çarpıyor. Hemde bazen videoların alitnda *** bunu beğendi yazıyor. Begendiklerimin TAMAMİNİ hızlı bir şekilde...
Şahsen Hem Asus Hem Monster Kullanmış Birisiyimdir. İkisini Karşılaştırdığımda Gerçekten Monsterın Performansını Vs. Daha Çok Beğendim. Benim Bir Arkadaş da Aynı Bilgisayarı Kullanmış Ve Monster Kullanmış Ancak Asus'u Daha Çok Beğenmiştir. Ancak Ben Sana Bu Tarz Bir Bütçen Varsa Monster...
Merhabalar, Bugün Size Yaşadığım Sorunu Anlatacağım. Ben Arkadaşımla Aternos Sunucusundan Bir Minecraft Sunucusu Kurmuştuk. Bir Gün Aklımıza Geldi Ve Bu Sunucu Sınırsız Olmalı Diye Düşündük. İnternettten Uzun Araştırmalar Sonucu Exaroton Diye Bir Minecraft Sunucusu Buldum. Burası da Aternos...