hocam şımdılık elımdekı butceyle yapabılecegım en ıyı upgrade'i yapmaya çalıştım ileride ekran kartını ve işlemciyi de yükseltme durumum olucak ozellıkle...
evet fakat bazı oyunlarda aradakı fark dusundugunuz kadar büyük değil 9700x zen5 oldugu ve daha oyunlarda daha yuksek ghz degerlerıne ulasabıldıgı ıcın bazı...
Evet 7500X3D demek istedim. Bütçe meselesi, bütçe ve imkan kısıtlı ise 7500X3D alınır, aldığın işlemci kötü değil zaten, aksine iyi bir işlemci sadece 9700X...
hemen düzelttim hocam bir de sizin yorumunuzu alma şansım varmıdır
1777677339
haklısınız malesef 9700x i geç farkettım fakat saf performansa ve benım ekran...
7500x3d mı demek ıstedınız hocam haklı olabılırsınız fakat render veya modelleme işiyle uğraşmıyorum saf performans ve rtx 3070 i besleyebilecek tam güçte...
Selam arkadaşlar. Biliyorum, parçaları satın aldıktan sonra "Sizce mantıklı mı?" diye sormak biraz garip ama içimin rahat etmesi adına sizlere danışmak...
teşekkürler hocam yardımcı oldugunuz ıcın ventoyu alıcam fakat bu tarz kasa ındırımlerı ortalama kaç saat kalıyor ? bir bilginiz varmı garantı vermesenız bile