anakartın alt kısmında(büyük ihtimal) genelde altta oluyor pin yerleri var. oraya güç düğmesinin kablosunu falan takıyosun ya orada büyük ihtimal usb kablolarının olduğu kısmı yanlış yere taktın. yada elin çarptı pini falan yamulttun çok küçük olurlar. gösterdiğim fotoğraftaki pinli olanlar...
bilgisayarı normal kapatınca herhangi bir sorun olmuyor ama bilgisayarın fişini çekince bios ayarları sıfırlanıyor sorun bios pilindedir diye pili değiştim yine düzelmedi yardım edin.
https://www.gaming.gen.tr/urun/65603/asus-rog-strix-scope-rx-red-switch-ip57-su-gecirmez-ve-toza-dayanikli-turkce-optik-mekanik-gaming-klavye/?ref=akakce&v=1.16.8
fiyatta azcık daha çıkıp bunu alabilirsin.
oyunda hileciler yüzünden serverlara girilmiyor direk oyun çöküyor. internette private sunucu diye bir şey var kod satırları kopyalanarak yapılıyor. bende denedim sadece sunucuda kendin oluyosun kimse olmuyor.
sizce bu ban sebebi mi?
bence değil çünkü içinde oyunun ayarlarını değiştirecek kod...
Bunların hiçbiri işe yaramıyor hocam hepsini denedim. Şimdi cozumunu buldum solo lobby kurmak. Oyunun dosyalarına bı tane meta dosyası atiyosun bütün sorunlar çözülüyor kesinlikle hile değil sadece seni özel servere atıyor bu yüzden kimse oyununa katılamiyor. Online da yaşıyodum bu hatayi zaten...