FeatS isimli üyenin son içerikleri

1. FeatS

Aula sc680 için grip tape önerisi

bu fareye uyacak grip tape arıyorum nereden alabilirim?
  2. FeatS

Yardım Montaj sonrası kasa üzerindeki usb girişleri çalışmıyor

anakartın alt kısmında(büyük ihtimal) genelde altta oluyor pin yerleri var. oraya güç düğmesinin kablosunu falan takıyosun ya orada büyük ihtimal usb kablolarının olduğu kısmı yanlış yere taktın. yada elin çarptı pini falan yamulttun çok küçük olurlar. gösterdiğim fotoğraftaki pinli olanlar...
  3. FeatS

black ops cold war 2024 de oynanırmı ?

hikaye kısmı değilde online kısmı ne durumda sadece online oynarım aktif oyuncu durumu nasıl?
  4. FeatS

Elektrik kesince bios sıfırlanıyor lütfen yardım edin

bilgisayarı normal kapatınca herhangi bir sorun olmuyor ama bilgisayarın fişini çekince bios ayarları sıfırlanıyor sorun bios pilindedir diye pili değiştim yine düzelmedi yardım edin.
  5. FeatS

2000tl mekanik klavye

https://www.gaming.gen.tr/urun/65603/asus-rog-strix-scope-rx-red-switch-ip57-su-gecirmez-ve-toza-dayanikli-turkce-optik-mekanik-gaming-klavye/?ref=akakce&v=1.16.8 fiyatta azcık daha çıkıp bunu alabilirsin.
  6. FeatS

Steam Profili Düzenleme

hesabın gizli. hiç bir şey görünmüyor
  7. FeatS

Red Dead Online Private sunucu

oyunda hileciler yüzünden serverlara girilmiyor direk oyun çöküyor. internette private sunucu diye bir şey var kod satırları kopyalanarak yapılıyor. bende denedim sadece sunucuda kendin oluyosun kimse olmuyor. sizce bu ban sebebi mi? bence değil çünkü içinde oyunun ayarlarını değiştirecek kod...
  8. FeatS

30-40 k pc parasına en kaliteli ne toplayabilirim

bu sitede yapar diyor. artık kimin dediği doğru bilemem.
  9. FeatS

yapar 1706012690 2 k da yapar 1080p bakıcam 1 saniye. 1080p de durum daha vahim. r5 7500f 4070 için darboğaz yapar.
  10. FeatS

7800xt yi diyosan bana kalsa almam bende amd kullanıyorum ama rtx kartlar daha çok özellik sunuyor.
  11. FeatS

attığı gamebooster monitörü asla önermem. Viewsonic, asus, aoc gibi markalara bakın.
  12. FeatS

o sistemde seni üzecek tek şey ssd olur. 500 gb yetmez.
  13. FeatS

Red Dead Redemption online sürekli hata veriyor.

Bunların hiçbiri işe yaramıyor hocam hepsini denedim. Şimdi cozumunu buldum solo lobby kurmak. Oyunun dosyalarına bı tane meta dosyası atiyosun bütün sorunlar çözülüyor kesinlikle hile değil sadece seni özel servere atıyor bu yüzden kimse oyununa katılamiyor. Online da yaşıyodum bu hatayi zaten...
  14. FeatS

Red Dead Redemption online sürekli hata veriyor.

hata vermeden kapanıyor. yani ne zaman yaşayacağım belli değil bir anda olan bir şey.
Geri