Eyvallah agacım şimdi deneyeceğim amdden 2 yıldır çekiyorum sorun neden bilmiyorum garanti süresi de doldu olduğum yerde iyi bilgisayarcı da yok üşengeçlikten aldığım yere de hiç göndermedim şimdi çilesini çekiyorum allahtan o kadar rahatsız eden bir durum yok da huzursuz ediyor arada bir...
Aslında durum başlıkta yazdığım kadar. Olaydan sonra amd software açmaya çalıştığımda böyle bir uyarı veriyor. Driverlar gittiğinden oyun girince fps 1-2 oluyor doğal olarak. DDU ile sıfırlayıp geri yüklediğimde driverları sorun ortadan kalkıyor fakat 3-5 günde bir oluyor ve durum rahatsız...
aga arada bi soru sordum da kayboldu o ''Agalar benim size yorumum 5060 düz alınmaz 8gb vram sıkıntı gerçekten, 9060xt veya 5060ti 16gb almak lazım 5060ti bütçeyi aşıyor amd de kullanasım yok bütçeden kısıp 15 bandında falan güzel kart ne önerirsiniz @Cheazy @drakathx ''
Agalar benim size yorumum 5060 düz alınmaz 8gb vram sıkıntı gerçekten, 9060xt veya 5060ti 16gb almak lazım 5060ti bütçeyi aşıyor amd de kullanasım yok bütçeden kısıp 15 bandında falan güzel kart ne önerirsiniz @Cheazy @drakathx