Fedaizm isimli üyenin son içerikleri

1. Fedaizm

IMAX'de sinema izlemiş birisi bakarsa iyi olur.

Yaşadığım yerde imax yok bundan dolayı normal sinemada 3d gideceğim, sizce imax ile arasında dağlar kadar fark var mı yoksa bu da yeter mi ?
  2. Fedaizm

Cs2 4:3 den alt+tab atınca driverlar siliniyor

denedim aga olmadı ya uyumluluk sorunu veya kronik sorunu var
  3. Fedaizm

Eyvallah agacım şimdi deneyeceğim amdden 2 yıldır çekiyorum sorun neden bilmiyorum garanti süresi de doldu olduğum yerde iyi bilgisayarcı da yok üşengeçlikten aldığım yere de hiç göndermedim şimdi çilesini çekiyorum allahtan o kadar rahatsız eden bir durum yok da huzursuz ediyor arada bir...
  4. Fedaizm

Aslında durum başlıkta yazdığım kadar. Olaydan sonra amd software açmaya çalıştığımda böyle bir uyarı veriyor. Driverlar gittiğinden oyun girince fps 1-2 oluyor doğal olarak. DDU ile sıfırlayıp geri yüklediğimde driverları sorun ortadan kalkıyor fakat 3-5 günde bir oluyor ve durum rahatsız...
  5. Fedaizm

Ekran kartı önerisi.

Bilmiyorum 550-650 arası 100watt önemli biliyorum ama kasayı açmadan da öğrenemiyorum şuan bakamam
  6. Fedaizm

Ekran kartı önerisi.

Eyvallah beyler ben yatıyom çok sağolun her şey için <3
  7. Fedaizm

Ekran kartı önerisi.

aga arada bi soru sordum da kayboldu o ''Agalar benim size yorumum 5060 düz alınmaz 8gb vram sıkıntı gerçekten, 9060xt veya 5060ti 16gb almak lazım 5060ti bütçeyi aşıyor amd de kullanasım yok bütçeden kısıp 15 bandında falan güzel kart ne önerirsiniz @Cheazy @drakathx ''
  8. Fedaizm

Ekran kartı önerisi.

burası toyota btw
  9. Fedaizm

Ekran kartı önerisi.

5060ti 16gb pahalı işte aga bütçe o kadar çıkmıyor
  10. Fedaizm

Ekran kartı önerisi.

Agalar benim size yorumum 5060 düz alınmaz 8gb vram sıkıntı gerçekten, 9060xt veya 5060ti 16gb almak lazım 5060ti bütçeyi aşıyor amd de kullanasım yok bütçeden kısıp 15 bandında falan güzel kart ne önerirsiniz @Cheazy @drakathx
  11. Fedaizm

Ekran kartı önerisi.

aga teknolojisini illaki kullanacan ki dlss vb.
  12. Fedaizm

Ekran kartı önerisi.

0 öneri var mi
  13. Fedaizm

Ekran kartı önerisi.

Sence ne yapmalıyım 2. el güvenilir mi ikisi için de öneri yapabilirsin
  14. Fedaizm

Ekran kartı önerisi.

B450M H kullanıyorum, r5 5600X var bütçe 20K Ekran kartı değişecem önerileri alabilirim.
  15. Fedaizm

CS2 Overload xp problemi

Level kasmak amacıyla maç girmiyim diyorsun yani
Geri