feex isimli üyenin son içerikleri

1. feex

Çözüldü✓ Bilgisayarımın İkinci El Fiyatını Merak Ediyorum

bence borç harç için satılmaz bu pcyi dizerken corsair 32gb ramleri 5k 2tb ssd 5k iken almıştım motorumu yükseltmek için ara sıra aklıma geliyordu ama yerine alacağım sistem için sahibinden falan takip etmem gerek sıfır olarak max 5060 7500f falan alırım sanırım o fiyatlara (45k)
  2. feex

arkadaşlar sakin olun sadece öneri istemiştim 🥲 bilgiler için teşekkür ederim ama cidden piyasada berbat fiyat yazanlar var 1650 2600 gibi bir sisteme 22k falan yazıyorlar dediklerinize göre 80-85 e koyup 75 70 gibi satabilirim sanırım. lütfen birbirinizi kırmayın sadece fikir belirtmenizi...
  3. feex

Asus Teknik Servis Sizce Nasil

hocam ben çok başarılı buluyorum. PC toplarken asus b650 plus anakartı yakmıştım tamamen kendi hatam sonucu. Bunu belirterek garantiye gönderdim bana bir üst model b650 plus-wifi modelini gönderdiler sıfır. Kullandığım en iyi hizmetti bana göre.
  4. feex

PC özelliklerimi aşağıda yazdım satmaya kalksam ne kadar yazmalıyım adam akıllı gerçekçi bir fiyat ne olur kestiremiyorum ben kasayı 80e falan koymayı düşündüm satmaya karar verirsem diye sizce fiyatı ne olmalı? piyasa biraz değişik 1650 li sistemlere 18k 4050 sistemlere 30k falan yazıyorlar...
Geri