FehmiDogru.js isimli üyenin son içerikleri

1. FehmiDogru.js

Koyu renk geçişlerinde oluşan pixelleşme

Bu tür renk sorunları genelde GPU sürücüsüyle ilgili oluyor, DDU ile sürücüleri kaldırıp kurmayı dener misin?
  2. FehmiDogru.js

Işlemci yanıyor mx6 ya geçmelimiyim

Laptop için MX6 hadi neyse de MX4 asla tercih edilmemeli, pump out yapıyor. Pullsar Ice Dragon gibi faz değişimli bir termal pad tercih edilebilir.
  3. FehmiDogru.js

Windows 11 yükleyemiyorum sistem yetersiz diyor

Ne dediğinizi cidden anlamadım 🥀
  4. FehmiDogru.js

Bu videoda gösteriliyor bahsettiğim adımlar.
  5. FehmiDogru.js

Çözüldü✓ ZOTAC GTX1650 4GB Ekran kartımı yükseltmek istiyorum

Üstüne para eklemeyecekseniz RX 580 8 GB falan bulunabilir, güç olarak devasa bir sıçrama olmaz ancak VRAM iki katına çıkar en azından. Azıcık da olsa biraz eklerim diyorsanız GTX 1660 Super falan var.
  6. FehmiDogru.js

Çözüldü✓ ZOTAC GTX1650 4GB Ekran kartımı yükseltmek istiyorum

3 veya 3.5 bine ver gitsin, ederi o kadar bile değil normalde ancak piyasa bu şekilde maalesef, itekleyen itekleyene. Bütçeniz ne kadar yeni bir ekran kartı için?
  7. FehmiDogru.js

Son mesajımda dediklerimi kontrol edin. Tekrar söylüyorum, diğer arkadaşların dediği gibi bypass yöntemine gerek yok sizin sisteminizde.
  8. FehmiDogru.js

CSM kapatıp Secure Boot ayarını açtınız mı?
  9. FehmiDogru.js

Sizin sisteminizle konu sahibinin sistemi bir değil. Doğru bir bilgi yok ortada, BIOS'tan CSM kapatıp TPM ile ilgili ayarı ve Secure Boot ayarını açması gerekli. Yanlış yönlendirmeyin, bilginiz yoksa mesaj kasmak için yazmayın.
  10. FehmiDogru.js

Yanlış bilgi vermeyin, hayatınızda kaç tane TPM 2.0 desteği olmayan B450 anakart gördünüz?
  11. FehmiDogru.js

Bu Sistemi Aldım İyimi Pişman Olurmuyum

6000 MHz CL30 bir RAM alman yararına olur.
  12. FehmiDogru.js

Bu Sistemi Aldım İyimi Pişman Olurmuyum

RAM çöp ama gerisi fiyatına göre ideal.
  13. FehmiDogru.js

Çözüldü✓ Uygun fiyatlı kasa önerisi

Konu sahibi öneri istemiş, önüne geleni atmanı değil.
  14. FehmiDogru.js

Sevgililer Gününe Sap Giren Agalarim El Kaldırsin 🚬

@Mantıklı Kanks Aferim'den iletmemi istediği yeni bir mesaj: forumdaki 3 yetkili harici sorun yaşadığım yok. İsme gerek yok araya sen dahil değilsin merak etme ;) etiketleyemediğim kişiler de var mesela @Yunus ile @Sirius Blackw unuttum. Bir kaç kişi daha vardı da ismini hatırlayamadım bir de...
Geri