FehmiDogru.js isimli üyenin son içerikleri

1. FehmiDogru.js

5750 tl ye 2060 alınır mı

Alınmaz, RTX 2060 Super olsa neyse ama 6 GB versiyon için bu fiyat fazla.
  2. FehmiDogru.js

Sizce bu ekran kartı takası mantıklı mı ?

Bence değmez. Kendi kartını vermeyip de 12500'e alsaydın belki olabilirdi, ekran kartın bedavaya gitmiş oluyor.
  3. FehmiDogru.js

Ekran kartı gerekli mi?

Sanırım illa kendi fikrini savunmamız gerekiyor, kendi fikrini başkasından duyup kendini tatmin etmek için konu açmış olsa gerek.
  4. FehmiDogru.js

Ekran kartı gerekli mi?

Iris ile Roblox, Stardew falan oynarsın anca.
  5. FehmiDogru.js

İkinci el PSU alınır mı?

FSP mi iyi değil?
  6. FehmiDogru.js

5060 Ti 2K Segment Uygunmu?

7500F de her türlü oyun için gayet yeterli bir işlemcidir, 5060 Ti'ı da rahat besler. Ben şu anda 5700X ile RX 6800 kullanıyorum ve herhangi bir sorun yaşamıyorum, kaldı ki 7500F daha güçlü bir işlemci.
  7. FehmiDogru.js

5060 Ti 2K Segment Uygunmu?

7500x3D ile 9700X fiyatları aşağı yukarı aynı, 9700X al. Ek olarak kendim de şu anda RX 6800 kullanıyorum (performansları 5060 Ti ile oldukça yakın) ve 1440p oyunculuk için oldukça yeterli bir kart. AAA oyunlarda 3D V-Cache teknolojisi çok da önemli değil, 9700X de rekabetçi oyunlarda sizi...
  8. FehmiDogru.js

Kingston Beast RAM Alınır mı?

Ben de aynısını önermiştim zaten, hayırlı olsun.
  9. FehmiDogru.js

Kingston Beast RAM Alınır mı?

Pek de güzel bir model değil. Mümkünse siparişi iptal edip 6000 MHz CL30 bir RAM al, DDR5 için altın standartlar. https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-patriot-viper-venom-16-gb-6000-mhz-cl30-pvv516g60c30-ddr5-fiyati,774247849.html
  10. FehmiDogru.js

❌İndirim Bitti! 150 GR Tuğba Kuruyemiş Bol Antep Fıstıklı-Bol Bademli Lokum 80 TL

Tadı mükemmel, sık sık alıyoruz eve. Fiyat da güzel.
  11. FehmiDogru.js

Koyu renk geçişlerinde oluşan pixelleşme

Bu tür renk sorunları genelde GPU sürücüsüyle ilgili oluyor, DDU ile sürücüleri kaldırıp kurmayı dener misin?
  12. FehmiDogru.js

Işlemci yanıyor mx6 ya geçmelimiyim

Laptop için MX6 hadi neyse de MX4 asla tercih edilmemeli, pump out yapıyor. Pullsar Ice Dragon gibi faz değişimli bir termal pad tercih edilebilir.
  13. FehmiDogru.js

Windows 11 yükleyemiyorum sistem yetersiz diyor

Ne dediğinizi cidden anlamadım 🥀
  14. FehmiDogru.js

Windows 11 yükleyemiyorum sistem yetersiz diyor

Bu videoda gösteriliyor bahsettiğim adımlar.
  15. FehmiDogru.js

Çözüldü✓ ZOTAC GTX1650 4GB Ekran kartımı yükseltmek istiyorum

Üstüne para eklemeyecekseniz RX 580 8 GB falan bulunabilir, güç olarak devasa bir sıçrama olmaz ancak VRAM iki katına çıkar en azından. Azıcık da olsa biraz eklerim diyorsanız GTX 1660 Super falan var.
Geri