Feignclound isimli üyenin son içerikleri

1. Feignclound

🔥İndirim ParaFly kredi kartı ilk başvuru 5000 TL parafpara ve İlk mesaj güncel kampanyalar

Güzel , çünkü bu ortalarda dolaşan dolandırıcılık vakaları yüzünden vs açmıyorlar nereden biliyorsun diye sorarsan banka personeliyim.
  2. Feignclound

🔥İndirim ParaFly kredi kartı ilk başvuru 5000 TL parafpara ve İlk mesaj güncel kampanyalar

Amaçsız hesap açılmıyor şubelerde. Temsilci kendine satış yazmak için belki açabilir.
  3. Feignclound

Borsa ve Hisse Senetleri Analiz ve Muhabbet Konusu [2025- %♾️]

Bu enerji hisseleri , suudi arabistan ile yapılan anlaşmadan dolayı çoğu tavan yaptı.
  4. Feignclound

434 den aldım , tutuyorum şuan elimde , 459’u gördü ama satmadım.
  5. Feignclound

🔥İndirim Namet Dana Et Döner 250gr 139,90₺ !!! (Migros)

Gördüm öyle paylaşayım dedim 😅
  6. Feignclound

🔥İndirim Namet Dana Et Döner 250gr 139,90₺ !!! (Migros)

Arkadaşlar bugün gördüm haberlerde X üzerinden , bu paketleri dönerlerde at ve eşek eti çıkmış 😕😕 1770201566 Arkadaşlar bugün gördüm haberlerde X üzerinden , bu paketleri dönerlerde at ve eşek eti çıkmış
  7. Feignclound

Trade yaptım ben hep , 356 dan alıp 390 dan sattım , sonra bekledim bugün 459₺ dan alıp 497 den verdim. Kâr cebe yakışır :)
  8. Feignclound

Bugün tavan yaptı hisse , 497₺ den verdim 👍
  9. Feignclound

🔥İndirim Köfteci Yusuf 450/225 Kupon | Yemek Sepeti

Son olaylardan kastı belki şey olabilir , bugün çıktı haber Köfteci Yusuf’ta 13 bin personelin ve 150 bin müşterinin verileri çalındı. KVKK dedi bugün.
  10. Feignclound

Öneri İnternet Sağlayıcı Önerisi

Arkadaşlar internet sağlayıcısı önerilerinize ihtiyacım var. Millenicom bugün itibariyle benim için bitmiştir. Habersiz nesiz internet yavaşlatıyorlar , alt yapılarımızda güncelleme var diyorlar. Rezalet bir firma artık.
  11. Feignclound

VATAN SEPETTE %10 İNDİRİM + PARAF KARTLARA 6 TAKSİT 2BİNTL veya 5BİNTL PUAN KAZANMA FIRSATI

Arkadaşlar bir şey soracağım , imzamdaki sistemi güncellemeye gerek var mı ? Bu ekran kartlarından birisini alsam 5600x ile darboğaz yer miyim ?
  12. Feignclound

🔥İndirim World Mobil ; Mastercard ile Müzik, Oyun ve Video Platformlarında 300 TL

Banka kartı zaten hocam , şemayı seçiyorsun onlar onaylayıp gönderiyorlar
  13. Feignclound

🔥İndirim World Mobil ; Mastercard ile Müzik, Oyun ve Video Platformlarında 300 TL

Hemen mastercard başvurumuzu yaptık 😂
  14. Feignclound

İphone 13 pil sağlığı

14 kullanıyorum , 4 yıl olacak 78 de şuan.
  15. Feignclound

❌İndirim Bitti! Windows 10-11 Pro Lisans Key - Office 2024 12.50 TL

Bende aldım ama güvenilir mi bilemedim.
Geri