Arkadaşlar bu ses normal mi bir sorun yaratır mı çok fazla gelmiyor yakınlaşınca duyuluyor. Elektrikçi fan sesi dedi ama fanını durdurduğum zaman da yine geliyor donanımımı etkiler mi?
Bugün anakart ve işlemci feğişimi yaptım. Ondan sonra çalıştırdığımda güç kaynağının fiş yerinden cızırtı geldiğini gördüm. Daha önce hiç böyle olmamıştı ya da ben fark etmedim. Sebebi nedir güç kaynağım cosair vs650. taktığım anakart B450M-K işlemci Ryzen 5 5600
i5 7400.
ASUS Prime B250M-K
8 GB Corsair RAM.
GTX 1060 6 GB.
Şu anki mevcut sistemimi yükseltmek istiyorum. Ryzen 5 5600 ve ASUS Prime B450M-K 2 anakart almak istiyorum. Herhangi bir uyumsuzluk sorunuyla karşılaşır mıyım?
Denedim eve gidince yeniden deniceğim olmazsa yarın vatanda halledicem sorunumu en kötü hdmi2.0 almayı düşünüyorum
1641931408
Denedim eve gidince teyit edicem olmadı en kötü vatandan hdmi ile bağlantı sağlıcam
Daha önce hiç kullanmadım dp girişini bu arada işteyim çalılıyorum gece 1 gibi atabilirim ancak. Bu arada gtx 1060 kartı monitörle uyumlu dimi onda bir problem yok
Ekran kartını söküp de denedim yok olmuyor yarısı dışarıda kalıyor dp portları tek şekildeyse neden girmiyor o zaman.ekran kartım msi gtx 1060 6gb bu arada. Monitör benq xl2411k