kuponla beraber 674 tl ye aldım. 4 senedir rival 300s kullanıyorum. ss markasından memnun olduğum için aldım, yedekte bulunduracağım. klavye olarakta 8 senedir logitech g710+ kullanıyorum. hala bana mısın demedi çok kaliteliymiş namussuz, temizleyip temizleyip devam ediyorum..
geçen sene da-gt2 sistemle beraber 1080p için çok araştırarak bu monitörü almıştım. vatana falan gidip hepsine tek tek bakmıştım aoc viewsonic lg falan, görselliğe önem verdiğim için. 1 senedir dizi film oyun ne varsa hiç üzmedi çok memnunum. bence segmentinin en iyilerinden, yorumum bulunsun...
bu monitörü 4 ay önce aşağı yukarı bu fiyata almıştım. merak edenler için söyleyim, çok keyifli bir cihaz. yeri geldi dizi filmimi izledim yeri geldi god of war, rdr2'mi oynadım yeri geldi ps5 taktım. yeri geldi rekabetçi oyunlar oynadım overwatch2 ve warzone girdim. hiçbirinde sırıtmadı renkler...
adamsın 1 aydır rdr gow cb2077 alayını ultrayla bitirdim. 100 stok yapıp reklam kasanlardan ziyade, son kullanıcıya bi tek senin faydan dokundu helal olsun