• ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına gece saatlerinde güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

@felixiu³ isimli üyenin son içerikleri

1. @

Steame ne oluyor bir türlü giriş yapamıyorum

Bugun denedim ve oldu arkadaşlar
  2. @

hocam buda olmuyor sürekli aynı hatayı alıyorum
  3. @

denedim fakat olmadı
  4. @

arkadaşlar steamde hesabıma girmek istiyorum fakat sürekli e87 hatası alıyorum sabahtan beri düzelmiyor önceden 1 saat felan bekleyince düzeliyordu şimdi hiç düzelmiyor
  5. @

PC Toplama Yardımı: 5070 Ti ve AMD R7 9800X3D

Hocam ben birtane oluşturdum bu gösterdiğin parçalara göre aşşa yukarı 5 k felan oynuyo benim parçalar anakartimi msi dan aldim x870 miymi neydi 11k lik , ekran kartim msi shadow 3x , kasa nzxt h9 flow , ram corsair 32 gb lik 6400 mhz lik , sivi sogutucuda senin aldigini alabilirim asusun prime...
  6. @

PC Toplama Yardımı: 5070 Ti ve AMD R7 9800X3D

Dostlar pc toplamak istiyorum beyaz böyle 5070 ti da kesinleştirdim işlemcide amd r7 9800x3d de kesin gibiyim , diğer kalan parcalarda cok hakim olamadığım için bu parçalara uygun güzel bi pc toplamama yardımcı olurmusunuz?
  7. @

Çözüldü✓ Ekran karti tavsiye ve onu uygun islemci

5070 de kesinleştim arkadaşlar işlemcide sizin dediğiniz gibi ya r7 7800x3d yada r7 9800x3d almayı düşünüyorum . sizin yazdıklarınız izlediğim videolarla birlikte intelden vazgeçip amd almaya karar verdim
  8. @

R7 9800x3d ye ve ultra 7 ye baktim ikisindede yuzde 17 den fazla darbogaz yaptigi gosteriyo birtane siteden baktim darbogaz testinden
  9. @

Merhaba , bir pc toplamak istiyorum bazi parcalari aklımda toparladım kalan ekran kartıyla islemci oldu aklimda RTX 5070 TI var bu ekran kartı icin islemci (intel) onerebilirmisiniz veya bütçeyi biraz daha arttırıp 5080 mi almalıyım almamı önerirseniz 5080 e uyucak bir islemci (intel)...
Top Bottom