Herkese merhaba arkadaşlar steam üzerinden eskiden satın almış olduğum bir oyun var Euro truck simülatör fakat indirip girmeye çalıştığımda ise 'Bu oyuyn için işlem başlatılamadı: ''Erişim Engellendi.'' (0x5) hatasını alıyorum bu konu hakkında bana yardımcı olabilecek varmı acaba google'den...
Merhabalar the first descendant oyununda böyle bir hata ile karşılaşıyorum dünden beri belkide 10.hatayı alıp oyunum kapanıyor sorunu ve çözümünü bilen biri varmı acaba ?
Sistem: b450m a-pro max anakart
ryzen 5 5600g işlemci
16gb 3600 mhz ram cl18
rog strix 6650xt ekran kartı
600w 80+ power...
Herkese iyi akşamlar ekran kartım rog strix 6650xt fakat 1 2 oyun dışında diğer oyunlarda sorun yaşıyorum siyah ekran ekranın donması fps drop ve dün betası açılan the first descented oyununda video belleği yetersiz diyip oyunun kapanması gibi bu tarz sorunlar yaşıyorum sanki ekran kartım 8/128...
Merhabalar dün yeni ekran kartı aldım rog strix 6650xt eski ekran kartım rog strix 1050ti'dı eski ekran kartımda warframe adlı oyununda anlık takılma yaşamıyordum 1 saniyelik takılma oluyor bu ekran kartımda ayarlar olması gerektiği gibi 160 fps den bir anda 120 lere 100 lere düşüp ekran 1...