Hem Arctic 3 360mm hem Enermax 360mm kullandım. O dönem sanırım 7950x kullanıyordum sıcaklık farkı sadece 1 derece yada 2 derece falandı. Fiyatı Arcticin çok aşağısında olduğu için çok mantıklı soğutucu, sessizde ayrıca.
Şu sivrisinekler yüzünden taktik geliştirmiştim odada günde 10 tane avladığımı biliyorum, kapkaranlıkken aniden ışık açtığınızda en yakın yere konup geçici süre kör oluyorlar, ses kasın sineği duyduğunuzda basın flashı kör olduğunda mıhlayın gitsin. Neyse daha modern çözümler için konu takip
Ben bu monitörü 2 ay önce almıştım model adı aynı, sayfada 180 hz 5ms gözüküyordu faturada da 180 hz 5ms yazıyor, fakat 200 hz çalışıyor. Şimdi bana gelen monitörün aslı ne oluyor :D Bu posttaki mi
Hocam cashback ile kart 7.5k'ya falan geliyor bu paraya daha iyi bir kart alma şansın yok. 7800X3D güç tüketen bir işlemci değil, a620'lerle bile sorunsuz çalışıyor. İade etmene gerek yok.
Bu bahsettiğin durum 1 yıl sonrasında benimde başıma geldi. Servise gönderdim 2 hafta sonrasında düzeltip geri gönderdiler, kronik gibi duruyor dediğin gibi can sıkıcı