fenolftaleinka isimli üyenin son içerikleri

1. F

VALORANT KULAKLIK VE MİKROFON SIKINTISI

Arkadaşlar selam. Razer Blacksharp v2 kullanıyorum. Valo oynayacağım ama ses döngü testi yaptığımda sesimde ara sıra sekmeler ve klavye vuruş seslerime kadar hepsi karşı tarafa gidiyor. 1-2 sene önce oynadığımda böyle bir sorun yoktu şimdi 1-2 haftadır hiçbir şey yapmadığım halde böyle bir...
  2. F

TELEVİZYON SİNYAL YOK HATASI ACİL !!

gayet açıklayıcı bir cevap olmuş, teşekkür ediyorum.
  3. F

hocam teşekkür ederim çncelikle.. tek anlamadığım nokta bu 2 si birbirini nasıl etkiler kablodan dolayı.. farklı kablolarla gelmiyorlar mı antenden
  4. F

hocam deneyeceğim şimdi. Dediğiniz gibiyse çok iyi olur
  5. F

hocam etmedim, açıkçası çok bilgim yok. Bir anda böyle bir sorun olustugu için evdeki kablolar veya uydu ayarlarından bir sıkıntım var sandım. sıkıntının tv de mi uyduda mı antende mi olduğunu nasıl tespit ederim? Ne önerrisiniz
  6. F

Arkadaşlar selam. Mutfak ve oturma odası olmak üzere 2 adet televizyonum var. Dün hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen bugün 1 televizyonumu açmadan diğerine sinyal gelmiyor, ve sadece onda açılan kanalları açabiliyorum. Daha önce başına böyle bir olay gelen varsa yardımcı olabilir mi
  7. F

SİLKROAD MI KNİGHT ONLİNE Mİ

Arkadaşlar selam, vakit geçirmek için arada oyun oynamak istiyorum. Bu 2 oyun arasında kaldım. Az çok metin 2 gibi pay to win olduklarını biliyorum. Vakit geçirip eğlenmek için, arayüz ve oyunu daha çabuk öğrenmek istediğimi de varsayarsak HANGİSİNE BAŞLAMAK DAHA MANTIKLI, KEYİFLİ VAKİT...
  8. F

OYUN İÇİ ARKA PLAN SESİ VERME

Arkadaşlar selam, 1 hafta öncesine kadar asla böyle bir soorun yaşamamakla beraber son günlerde kulaklığımın mikrifonundan klavye ve mouse seslerim karşıya gidiyor, sorunu nasıl tespit edebilir, nasıl düzeltebilirim? Yardımlarınızı bekliyorum.
  9. F

KULAKLIK MİKROFON ARKA PLAN SESİ SORUNU

Arkadaşlar selam.. 1-2 gün öncesine kadar sorunsuz oynadığım valoda şimdi mikrofonum çalışmıyor.. Kulaklığım razer blacksharp v2 düğmesini açtığımda sesim gidiyor ama bu sefer nefes alışverişlerimden klavye mouse seslerime kadar hepsi karşıya gidiyor? Önceden olmayan sorun bir anda ortaya çıktı...
  10. F

Çözüldü✓ OYUN OYNARKEN KULAKLIĞIM ARKA PLAN SESLERİNİ VERİYOR

Arkadaşlar selam.. 1-2 gün öncesine kadar sorunsuz oynadığım valoda şimdi mikrofonum çalışmıyor.. Kulaklığım razer blacksharp v2 düğmesini açtığımda sesim gidiyor ama bu sefer nefes alışverişlerimden klavye mouse seslerime kadar hepsi karşıya gidiyor? Önceden olmayan sorun bir anda ortaya çıktı...
  11. F

Çözüldü✓ VALODA OYUN OYNARKEN KULAKLIĞIMDAKİ MİKROFONDAN SES GİTMİYOR

sistemimde yakın zamanda güncelleme olmadı ama valoyu güncelledim onunla alakalı olabilir mi? Sistemle alakalıysa geri alamaz mıyım
  12. F

Çözüldü✓ VALODA OYUN OYNARKEN KULAKLIĞIMDAKİ MİKROFONDAN SES GİTMİYOR

13. F

16 Pro için şeffaf kılıf ve lens koruyucu önerisi.

Konudan bağımsız 16 pronun kamerası ve bataryasından memnun musun?
  14. F

TELEFON DEĞİŞTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM

Mantıklı aslında. Sadece o bütçelere pek çıkabileceğimi düşünmüyorum. Halihazırda olan 16 serisinde bile pm ye geçemeyecekken 17 nin düzü bile hayal olacak gibi.. yoksa 1 ay kaldı orası ayrı
  15. F

TELEFON DEĞİŞTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM

Değiş tokuş kampanyasından faydalanmak istiyorum benimki de düşmez mi o zaman? 1756192175 Değiş tokuş kampanyasından faydalanmak istiyorum benimki de düşmez mi o zaman? 1756192218 Tek korkum batarya. 15 plus da 4382 mAh, 16 pro 3582 mAh.. ama Apple sitesinde video oynatmada 16 pro daha uzun...
Geri