Merhaba arkadaşlar ben bir osu oyuncusuyum ama şu anlş mouseum baya dandik o yüzden mouse veya grafik tableti almak istiyorum.
Grafik tablette önce karar kıldım ama çok pahalı geldi düşük tepkimeli olanlar o yüzden mouse almaya karar verdim mouse önerisi veya ucuz bulduğunuz grafik tablet...
merhaba arkadaşlar monster marka laptopumu satmayı düşünüyor ne kadar eder acaba ?
i5 10200h
16gb ram
144hz ekran
GTX 1650
256GB Samsung Pm991 M.2 SSD
120gb hdd var markasını bilmediğim
bir de ömür boyu bakım hizmeti var monster tarafından
arkadaşlar defterlerin tanesi 40-50 tl olmuş. bu fiyat pahalılığına karşı ben de dedim ki dijital bir telefon ile uyumlu çalılşan bir defter veya kalemli bir tablet alayım 2. el önerileriniz nelerdir ve mantıklı mı ?
Yok bilgisayar sadece masanın üstünde duruyor benden kaynaklı bir sorun olduğunu düşünmüyorum
Bendrn kaynaklı olsa bile burada bilgisayarcı olduğu bile belli olmayan birisine yaptırtmaktansa teknik servisin yapması daha mantıklı gibi
Sorunsuz kullandığım laptopu dün gece kapattıktan sonra sabah açtığımda böyleydi. Dışardan müdahale ile siyahlık oynamıyor siyah kısmı ss aldığımda ise normal sıkıntısız gözüküyor nasık çözebilirim bu sorunu neyden kaynaklj olabilir ?
https://www.itopya.com/gamebooster-gm06b-core-turkce-blue-switch-rainbow-mekanik-gaming-klavye_u16527
şu anlık en ucuz bunu bulabildim.
Önerir misiniz acaba ?
1662374431
Açıkçası 500tl bütçemin oldukça üstünde işin içinde kulaklık da olunca toplam miktar bin TL ve üstüne çıkıyor.
Arkadaşkar alanım biraz dar olduğundan numlocksuz klavye almayı düşünüyorum ama hem kulaklık hem klavye alacağımdan kulaklığa daha fazla para ayırmak istiyorum o yüzden alabileceğim en ucuz numlocksuz kalvye hangisidir? Mekanik veya mekanik hisli olması fark etmiyor benim için
Hesap olarak satın aldığında online kısmı kapalı oluyor üstüne online girmeye çalıştığında ban yiyorsun hem hesabın şifresinin değişmeyeceğini nasıl garanti edebilirsin :D hem oyundan hem parandan olmaktan iyidir
Türkiye şartlarından dolayı çoğu hikayeli oyunlar 500 600tl civarında olduğundan crackli olarak oynuyorum. Şu ana kadar hiçbir sıkıntı ve virüs ile karşılaşmadım indirdiğin yere ve dosyaları kontrol ettikten sonra hiçbir sorun ile karşılaşmazsın.
Bu videodan yola çıkarak windows kurulumu yapabilirsiniz.
Kurulumu yaptıktan sonra internet sitelerinden çok pahalı olmayacak şekilde windows oem key alabilirsiniz.