Arkadaşlar 3d printer almak istiyorum orta segment hepsiburada üzerinden 10 ay vade farksız taksitli modellerden (varsa aynı şekilde başka sitelerden) tavsiyeniz var mı kullanımı yeni kullanıcı dostu, bütçe taksite göre 30kya kadar çıkabilir.
Hocam -30 verince kullanım çok artıyor ve oyun açıkken yandan Chrome falan donma yapıyor. 15e çekince de ısı yine 80e çıkıyor. Bir de bu 5070li game garaj hazır sistemde gelen kasanın öndeki toz filtresi hava akışını çok kesiyor. Kasanın ön kapağını çıkarınca direkt 10 derece fark ediyor...
360mm destekli akvaryum kasa bakıyordum bu üç kasa gözüme çarptı sizce alınır mı?alınırsa üçü arasından hangisi alınır? Farklı tavsiyeleriniz varsa da alabilirim.
Farklı bir soğutucuyla denedim ryzen 5 5600ü 55 derecede çalıştıran soğutucu yinenn 80 dereceye çıkıyor işlemcide mi problem var acaba
1763597249
Güncelleme 85e çıktı yine farklı soğutucuyla :/
7500F ve Thermalright Assassing King ile işlemcim hemen hemen her oyunda ortalama 80, oyuna göre 85 dereceye çıkıyor. Sistemi yeni aldım Abdullah'ın paylaştığı 5070'li Gamegaraj kasa. Termal macun olarak soğutucunun içinden çıkanı sürdüm sanırım Thermalright Tf4. Tam oturtamadım mı acaba diye...