Ferat Şahin isimli üyenin son içerikleri

1. F

oyunlarda mavi ekran sorunu yaşıyorum sıfır notebook

maalesef düzelmedi hatta googleda gezerken bile mavi ekran almaya başladım
  2. F

temiz kurulum ile w10a döndüğüm halde düzelmedi o yüzden geri w11e yükselttim
  3. F

https://cdn.discordapp.com/attachments/1151437734305603584/1154504522534756392/IMG_20230921_223908.jpg arkadaşlar tam olarak mavi ekran bu depolamada sorun yok ramde sıkıntı yok driverlar güncel oyun oynarken veya cihaz açık bırakılıp kullanılmıyorken mavi ekran verip yeniden başlatıyor
  4. F

denilenleri yaptım şimdi de direkt kapatıp yeniden başlatıyor kendini , başlama ekranında da disk taramasını atlamak için basın falan diyor 1692516026 arkadaşlar mavi ekran geldiği gibi kapanıyor o yüzden internetten aldım bu görseli sadece ilk cümleden eminim
  5. F

evet oyun bir anda donuyor ve atıyor hiçbir şey olmamış gibi çalışmaya devam ediyor
  6. F

bazen mavi ekran vermeden de oyundan atıyor ssd'me baktım sorun yok sebebini biliyor musunuz acaba
  7. F

attığınız linke gittim ve minidump dosyam olmadığını gördüm oradaki adımları takip ettim fakat yine minidump dosyam yok ne yapabilirim
  8. F

resim almadım ama sıcaklık değeri notebook soğutucu ile kullandığım için maks 75i görüyor yeniden başlatırken her seferinde diski tarıyor
  9. F

merhabalar notebookum acer nitro 5 an515-46 windows 11 pro kurdum ve windowsu etkinleştirdim sonrasında tavsiye üzerine nvidianın kendi sitesinden ekran kartımı güncelledim. fakat oyun oynarken çoğu zaman oyundan atıyor veya mavi ekran verip kendini yeniden başlatıyor. bu arada diğer driverları...
  10. F

Yeni Fiyat Performans Sistemim İçin İstekleriniz

1660 süper ekran kartlı bir sistem istiyoruz Abdullah abi
  11. F

Çözüldü✓ 2. El bir PC sizce alınır mı

Kaldırmayı bulamadım
  12. F

Buldum sağolun şimdi tek sorun ben bunu nasıl kaldırıcam buradan
  13. F

Hiç bilgisayarın olmadı ama kullanıcılar genelde AMD işlemci öneriyorlar gamegarajda ryzen 5 2600 1660 ti sistem buldum sağolun
  14. F

Çoğu siteden baktım normal 1650 li olan sistem toplasam bile 7 bin civarı çıkıyor
  15. F

2 aylık bir sistem peki çöp olan yanı neresi yani değiştirsem parçasını yani 5.500 iyi bir rakam gibi geldi her şey kutulu faturalı
Geri