Arkadaşlar merhabalar jbl tuneflex şeffaf olan modelini kullanmaktayım ancak ömrünü doldurdu diyebilirim değiştiricem ama çok kararsızım lütfen yardımcı olun.
Öncelikle kullandığım telefon samsung s25 ultra modeli
Buna dayanarak bütçemi arttırarak 2 hafta önce vatan bilgisayardan galaxy buds 3...
Arkadaşlar merhaba.
Monitör almak istiyorum ama monitörle ilgili hiç bir bilgim yok 12-14 k bütçelere çıkabiliyorum curve düşünüyorum ama sizin önerilerinize göre hareket edicem
Hem valo CS hemde Battlefield Detroit tarzı oyunlar oynayabiliyorum detaylı bir öneri yapabilirmisiniz rica etsem...
Son bir soru sizin önerdiğiniz dahilinde
Bumu daha iyidir
https://www.itopya.com/asus-tuf-gaming-h3-gun-71-surround-gaming-kulaklik_u9709
Yoksa bunu
https://www.itopya.com/razer-blackshark-v2-x-kablolu-siyah-gaming-kulaklik_u11125?srsltid=AfmBOopo7gwb3cek3x9wZKSp_HhxbQV_PPcZSrVFTDLCP7BzSOmiy2hS
https://www.monsternotebook.com.tr/oyuncu-kulakligi/pusat-virtual-rgb-gaming-headset-lite/?srsltid=AfmBOorOIOFXmekJn1M97EVcUo841bGJGk3NAQExJIsgL5_AefH9ygRAv4U
Sizin önerdiğiniz bu oluyor galiba pekii başka bi öneriniz vs varsa iyi pek duyduğum bi model değilde ☺️
Merhabalar
3000 TL civarında kulaklık bakıyorum
Razer blackshark V2 x düşünüyorum
Blackshark V2 pro 2023 kablosuza bütçem yetmiyor yoksa onu düşünüyordum
Önerdiğiniz başka varmı yada V2 x alınır mı?
o zaman şöyle söylim tam bir bilgim olmadan söylüyorum.
call of duty 6 tarzı yüksek sistem isteyen oyunları orta kalitede oynarsın gibime geliyor ama almadan önce sen yine yeni bir forum aç millette bi görsün tek kişiye bana felan çokta güvenme açık konuşmak gerekirse dediğin gibi az paralar...
açıkçası bu sistemde seni tatmin edebilir ama oyunları ultra seviyesinde oynamak istiyorsan 4070s yada 7800xt sistemler almak daha mantıklı olabilir çok bir bilgim olmadan söylüyorum fikrini yada hevesini tabikide kaçırmak istemem :(
evet aynı düşüncedeyim elimdekiyle bir süre idare edip yavaş yavaş yükseltmek nerden nasıl başlıycaz o da biraz indirimlere bağlı ama birazda yayıncıların önerilerine gör toplamaya çalıştım son durum bu hani ilerde yükseltilebilir bi sistem gibi duruyor çıkıcak sistemlere de bağlı biraz iyisi...
evet heleki kasım indirimlerinde kaçırdıklarıma deli oldum diyebilirim ama kasımda 30 k limitim vardı maaşla 42 ye çıkarttım limiti dahada çıkartamam maalesef. marka konusuna çokta takılmıyorum yaaa özelliklerine baktım daha çok hangisi f/p konusunda daha mantıklıysa onları seçmeye çalıştım. 1-2...
evet gerçekten ps hocası harika olurdu. bekleme konusunda inşallah beklerim yaa biraz sabırsızım diyebilirim. yaklaşık 2 aydır da şu toplamalar hakkında bilgi topla fiyat topla derken kafayı bozduk iyice. o yüzdende biraz hızlı davranıyorum.
şöyle ekran kartı konusunda kesinlikle rtx çiyim diyebilirim o yüzden onun hakkında bişey söyleyemem ama kasa konusunda katılıyorum ikinizede bi kontrol ediceğim
inno 3d ye çevirdim tavsiye için sağol dediğim gibi limit 42 k kasa bile zorlıycak gibi duruyor bekledikçe f/p sistemler kayboluyor...