Ferdiyasak isimli üyenin son içerikleri

1. F

Aldığım laptop değerlendirmesi

Hocam dediğim gibi farklı markalara ait kağıt üstünde daha iyi seçenekler var ama hiçbiri asusun verdiği güveni vermiyor. Game garaj alıp kullanan iki arkadaşım da iade etti mesela fan probleminden ötürü.
  2. F

Neden hocam?
  3. F

Teşekkür ederim. Daha iyi ekran kartlı farklı markalara ait modeller gördüm bu fiyatlarda ama çok fazla şikayet de gördüm onlarla alakalı. O yüzden tereddüt ettim açıkçası. Çoğu kişiden de msi ya da asus al kafan rahat olsunu duyunca bunda karar kıldım. Bakalım memnun kalmazsam iade ederim en kötü.
  4. F

Estağfurullah hocam benim de yetmezdi de biraz para geçti elime alayım bari dedim dkdkdk
  5. F

Hocam haklısınız ama Ram 32 gb geliyormuş bilgi hatalı girilmiş. 1760346622 Hocam f/p'den daha çok alayım da kafam rahat olsun sorun çok yaşamayayım kafasıyla aldım açıkçası. 1760346634 Estağfurullah teşekkür ederim
  6. F

Teşekkür ederim. Bakacağım hocam eğer bir sıkıntı görürsem iade ederim de size göre fiyatına bakılırsa iyi bir ürün değil mi? Gaming için asıl öneriniz nedir?
  7. F

https://amzn.eu/d/6eYunSm Arkadaşlar şu laptopu aldım 73k'ya sizce nasıldır pişman olur muyum? Çok yorum göremedim hakkında.
  8. F

Monster Laptop Önerilmemesi

Anladım hocam. Bakım konusunda haklısınız tabi. Özellikle önerdiğiniz bir modeli var mı tulpar serisinden peki? 1760193766 Hocam bu ısınma problemi tüm gaming laptoplarda yok mu? Var mı öneriniz 60-70k civarı gaming laptop?
  9. F

Monster Laptop Önerilmemesi

Merhabalar arkadaşlar. Monster gaming laptoplar neden önerilmiyor acaba? Mesela hiçbir kanalın özellikle alın dediğini duymadım. Kullanıp memnun olan arkadaşlarım da var ama bu konuya kafam takıldı.
  10. F

Laptop ya da masaüstü tavsiye

Arkadaşlar merhaba. 60 ila 80k arası bir laptop ya da masaüstü istiyorum. Rdr, Last of us tarzı Hikayeli oyunları rahatça oynamak genel amacım. Hangisi mantıklı. Önerilerinize açığım.
Geri