feref isimli üyenin son içerikleri

1. F

T-Force siren GD240e soğutucu renk değiştirme nasıl yapılır?

Merhaba. Benim kasamda "t-Force siren GD240e TB120502 240mm ARGB siyah işlemci sıvı soğutucu" ürünü bulunuyor. Bu ürün ve kasamın LED rengini nasıl değişebilirim? RGB Fusion uygulamasından değişiyorum ama kasadaki LED'lerimde herhangi bir değişiklik olmuyor. Anakart: Gigabyte B550M DS3H...
  2. F

Marvel’s Spider-Man Remastered Report Problem Hatası

Herhangi bir çözüm bulabildin mi?
  3. F

Çözüldü✓ Beast amd oyun bilgisayarı alınır mı?

Merhaba, cbp nedir ve nasıl kapatılır bilgi verebilir misin?
  4. F

Teşekkür ederim son güncellemeyi yapıyorum. Sonucu bildireceğim. 1690661186 Driver kaldırmadan direkt uygulama içinden 23.7.2 sürümüne güncellemem yeterli olmaz mı?
  5. F

Uygun bir sürücü yükledim fakat sorun hala devam ediyor, oyun performansı gayet yüksek herhangi bir bileşen yetersizliği olacağını düşünmüyorum.
  6. F

Merhaba Arkadaşlar Oyunu 10 dakika civarı oynadıktan sonra "Report Problem" hatası alıyorum. Bir defasında grafik ayarları ile ilgili hata aldım onu da paylaşıyorum. Ayarları düşürdükten sonra bu hata bir daha gelmedi fakat "Report Problem" hatasını sürekli alıyorum. Sorun çözümü ile ilgili...
  7. F

Hazır Sistemin Parça Uyumu Hakkında

Darboğaz olmaması için nasıl bir kullanım öneriyorsun 2k mı olaya pek hakim değilim
  8. F

Hazır Sistemin Parça Uyumu Hakkında

Merhaba Arkadaşlar Aşağıda paylaşacağım hazır sistemi almayı düşünüyorum. Parçalar arasında herhangi bir uyuşmazlık veya yetersiz bir ürün var mı? Sistem hakkında genel yorumlarınızı almak isterim. Bütçem 30000 TL ve bu sistem tam olarak bütçeme uyuyor. Küçük bir karşılaştırma araştırması ile...
Geri