ferhat dereli isimli üyenin son içerikleri

1. F

LAPTOP TAVSİYE lütfen

Hepinize selamlar dostlar tahmini 3-4 ay sonra üniversiteye gideceğim ve iktisat bölümü düşünüyorum hem okulda işimi görecek hemde oyun oynayabileceğim bir laptop istiyorum. Tahmini 40-50k bütçem var ve üniye kadar zaman var (indirim falan bekliyebilirim) önerilerinizi bekliyorum şimdiden...
  2. F

Vodafone Fatura ve Paket Sorunu

İyi akşamlar vodafondan 240tl 20gb paketim vardi uygulamada bir sonraki ay 520tl gozukuyor . Bu ay aşim yaptim diye 350tl fatura kesmiş fazladan ama paketim neden 520tl oluyor onu anlamadim. Yardimci olun
  3. F

Online IQ Testleri Ne Kadar Güvenilir?

Selamlar ben 18 yasindayim gecenlerde iq mu merak ettim ve "my.iq" sitesinde bir test yaptim. Bana IQ'mun 123 oldugunu soyledi ama ne kasar guvenebilirim ve gerçeğe ne kadar yakin bilemiyorum varmi aranizda yaptiran ?
  4. F

Format attim ekran takili kaldi

Pc ye format atticakken bilgisayar hazirlaniyor ekraninda takildi kaldi ne yapmam lazim (not:4 saatir o ekranda)
  5. F

Bu Muzik neden kapanıyor?!?

Öncelikle merhabalar , ben bir redmi note 12 pro 5g kullanıcısıyım oyun oynarken spotify dan muzik dinlemek istiyorum ama " drift max pro " adlı oyna girince muzik birden duruyor usten aciyorum bildirim ekranini kapattiktam 1 sn sonra muzikte kapaniyor baska hicbir oyunda bunu yasamiyorum lutfen...
  6. F

4 yaşındaki kardeşime oyuncak alacağım .öneri

Hepinize merhabalar arkadaşlar 4 yaşındaki kardeşime bir akülü araba almayı düşünüyorum max 5k bütçem var ve bu konuda bilgim yok güzle bir f/p akülü araba önerilerinizi bekliyorum . Şimdiden teşekkürler!
  7. F

Oyun icin Laptop önerin

Merhabalar şu aralar 20k-25k arası bir bütçeyle oyun laptobu almayı düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
  8. F

LAPTOP ÖNERİN DOSTLAR

Hocam size bir şey daha sormak isterim. Böyle 13-14k bandında bu pc den kat kat daha iyi bir pc varsa benimle paylaşır mısınız?
  9. F

LAPTOP ÖNERİN DOSTLAR

Hayır herhangi bir marka düşünmüyorum F/P olasini istiyorum sizce hangisini seçmeliyim?
  10. F

LAPTOP ÖNERİN DOSTLAR

Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 Dizüstü Bilgisayar, AMD Athlon Silver 7120U İşlemci, 8 GB Ram, 256 GB SSD, 15.6 inç HD (1366x768) TN 220nits Anti-glare Ekran, Freedos, 82VG00G9TX https://amzn.eu/d/gIAAu1G sence bu mu yoksa yazdığın mı?
  11. F

LAPTOP ÖNERİN DOSTLAR

Hepinize merhaba dostlar Dükkanımızda trendyol için kullanacığımız bir laptop önerir misiniz? Bütçe; 10.000 Not: ram 8 ssd 256gb yeterli
  12. F

Kulaklık/ mağaza öneri

Sen ne önerirsin ayrıca bütün kablosuz kulaklik markaları bir süre sonra ağrıtıyor süper zeka buna göre değerlendireceksen hiç değerlendirme daha iyi
  13. F

Kulaklık/ mağaza öneri

Bana göre en iyi kulak ustü kulaklik markası (kablosuz)
  14. F

Kulaklık/ mağaza öneri

Merhabalar öncelikle Hayırlı ramazanlar Hemen konuya gireyim JBL 510bt almayı düşünüyorum fiziksel mağazalarda bulamadım internetten almak için hangi platformu önerirsiniz?
  15. F

F/P telefon onerisi (xiaomi olsa iyi olur)

Hepinize selam arkadaşlar ben redmi note 8 kullanıcısıyım ama son günlerde telefondan pek verim alamıyorum bu yüzden yeni bir telefon almaya karar verdim şimdilik Redmi note 12 pro düşünüyorum sizin önerileriniz nedir?
Geri