Baktın mı herhangi bir sınırda çalışan parça var mı? Birde OCCT Power testi yaparsan psu arızalıysa belli olur. Veya tam uygulama isimlerini hatırlamıyorum ama psu nun voltaj değerlerini gösteriyor oradan da yükte kontrol edebilirsin.
Ben bir ağırlık istasyonu aldım duvara monteleniyor çelik dübel ile. Ama ChatGPT beni korkuttu şimdi bu duvara montelenirse yükte duvara zarar verme ihtimali çok mudur? 100kg gibi ağırlıklar takılır ise sıkıntı yaşar mıyım? Bunu baya uzun vadede kullanmayı düşünüyorum çünkü.
Link...
Olabilir ancak bazı kişiler 4000 serisi için eski drivera dönünce fps yükseliyor demişti. Linki yok. İnsta gönderisinin altında bi kaç kişi öyle demişti
Nvidia'nın driver güncellemesi ile performans düşürdüğünü duymuştum. Ancak emin olamadım. Ama bu gün YouTube da bir kanalın 4070 vs 3080 karşılaştırmasına baktım. Ve 1 yıl önceki videosunda genellikle 4070 daha fazla fps alıyordu, hatta 3080 neredeyse hiç bir oyunda geçemiyordu. Ama aynı kanalın...
Ürün geldi Redragon K586 aldım. Yazılım çalışmıyor dediğin gibi. Bazı arkadaşlar yedek switchler klavyeye uymuyor demişti, bende bakacaktım ancak switchleri sökemedim. Gaming Gen den aldım ürün İstanbul'dan Honaz'a yaklaşık siparis verdikten 25 saat sonra geldi Cuma yani dün 12 gibi sipariş...