Ferhat54 isimli üyenin son içerikleri

1. F

Hangi telefonu almalıyım

Arkadaşlar bu ikisi arasında kaldım hangisini almalıyım Realme 12 fiyatı 10tl Redmi note 14 fiyatı 11tl
  2. F

Yeni telefon önerisi

Arkadaşlar yeni telefon alcam Samsung galaxy a16 Xiaomi redmi 13 Bu iki telefon arasında kaldım hangisini önerirsiniz
  3. F

Sürekli mavi ekran hatası alıyorum

Normal bir günde pc açtım oyun oynicam birden mavi ekran hatası verdi ve sürekli olmaya başladı en sonunda sürekli 5-6 dk de bir hata verdiği için pc yi sıfırlarım sorun çözülmüştü ama 2. Gün pc yi açtığımda gene aynı sorun devam etti windows 11 kullanıyorum
  4. F

Forza motorsport açılmıyo

Xbox game pass’tan forza motorsport’u indirdim oyun açıldı ve yaklaşık 1-2 dakika sonra dondu ve 20sn sonra kapandı bunu 4-5 defa denedim ve herseferinde oyun aynı yerde donuyo ve kapanıyo ne yapmalıyım
  5. F

Oyun çalışıyor diyor ama açılmıyo

Denedim olmadı
  6. F

Kontrol ettim hiç bir tr karakter yok
  7. F

Haklısın 1716917287 Arkadaşlar yardım edin
  8. F

Açılsa oynayacam eğer olmassa iade etcem mecbur kral bide iade oyunu aldıltan 2 hafta sonraya kadar geçerli galiba
  9. F

Mübarek oynamak için aldım
  10. F

Arkadaşlar Epic Games'ten God of War aldım oyunu indirdim ama oyunu açamıyorum. Çalışıyor yazıyor ama açılmıyor. Ne yapmalıyım?
  11. F

PC game pass ea oyunları %99’damkalıyo

Game pass aldıktan sonra fifa 23 yüklicektim %99 da geldikten sonra bu hatayı veriyo ne yapmalıyım
  12. F

Ubisoft oyuncuları indiremiyorum

Arkadaşlar pc de Xbox game pasa ultimate aldım assassi’s cred orgins yüklicektim Benden cbox hesabımı ubisofta bağalamamı istedi tamam dedim ama böyle bi hata çıkıyo ne yapmam lazım
  13. F

Cs go’da ekranımın yarısı siyah

Cs go ekranımın yarısı siyah nerdeyse herşeyi denedim ama olmadı lütfen yardım edin
  14. F

Cs go’da ekranımın yarısı siyah

Cs go ekranımın yarısı siyah nerdeyse herşeyi denedim ama olmadı lütfen yardım edin
Geri