Ferhatk55 isimli üyenin son içerikleri

1. F

Yeni PC topladım eskisi ne kadar eder

Merhaba yeni bilgisayar aldığım için eski bilgisayarı mı satışa çıkartıcam fakat ne kadar eder bilgi verebilir misiniz. Anakart : Gigabyte B450M S2H AMD B450 DDR4 Soket AM4 mATX İşlemci : AMD Ryzen 5 3600 3.6GHz 35MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm Ekran Kartı : Sapphire Radeon RX5600 XT PULSE 6GB...
  2. F

Rx 7800 xt , 2 marka arasında kaldım tavsiyeniz lazım

Bunu diyorsunuz sanırım belirttiğim ekran kartlarıyla arasında fark oluyor mu ona göre bunu da alabilirim.
  3. F

Rx 7800 xt , 2 marka arasında kaldım tavsiyeniz lazım

Bu 2 marka arasında kaldım hangisi iyi. ASUS SAPPHIRE
  4. F

RTX 4070 Ekran kartı 2 seçenek arası kaldım yardımınız lazım

teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için
  5. F

arasındaki fark ne oluyor bilmediğimden soruyorum
  6. F

Arkadaşlar bu 2 ekran kartından birisini alacağım başka bir tavsiye vermeyin. Taksit seçeneği bütçe v.s dolayı sadece bu 2 sinden hangisi iyidir. ZOTAC PNY GeForce
  7. F

Bilgisayarıma işlemci ve ram tavsiyesi istiyorum

Anakart : Gigabyte B450M S2H AMD B450 DDR4 SOKET AM4 mATX Ekran Kartı : Sapphire Radeon RX5600 XT PULSE 6GB 192Bit GDDR6 Ram : ? Psu : 650w 80+ Sistemim yukarda yazdığı gibi. Bugün konu açmıştım 7800x3d için sistem yazmıştınız. Bende düşündüm şuan ki sistemi upgrade yapsam daha iyi olur dedim...
  8. F

Çözüldü✓ R7 7800X3D Sistem topluyorum yardımcı olur musunuz?

ekran kartsız 28 zorlasam 30k ekran kartı idarelik var 3 ay sonra ekran kartı alıcam
  9. F

Çözüldü✓ R7 7800X3D Sistem topluyorum yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar merhaba ekran kartsız R7 7800x3d işlemcili f/p sistem topladım uyumsuzluk ya da bir problem var mıdır sizce sistemde ona göre sipariş vereceğim parçaları. Geçici ekran kartım var sonrasında RX 7700 XT almayı düşünüyorum. Birde 650w 80+ psu var yeter mi? Yetmez ise kaç w psu gerekir...
Geri