Feritkorkmaz isimli üyenin son içerikleri

1. F

Cs2 İçin Monitör Tavsiyesi Bütçe 5-10 Bin TL Arası

Cs2de sistemim 360 ın altına inmiyor ortalama 400 üstü alıyorum şuan ki monitörüm viewsonic XG2431 ekranında defter çizgisi gibi şeritler var o yüzden 24 ve 25 inç arası sıfır veya garantili İstanbul içi 2.el monitör lazım tavsiyelerinizi bekliyorum
  2. F

Next Gaming Akvaryum Kasa Alınır mı ?

eyvallah hocam kasanın üst bölgesi boş kaldı oradaki arkadaş ay başı 3 lü fan gelecek dedi 1100tl ile 1300tl arası olacak dedi beyaz renk gelirse onu alıcam kasa tam anlamı ile iyi olacak
  3. F

Hocam 3bine geldi ileride üstüne 3 adet fan aldım mı biter. kasa fiyatına göre çok iyi zoko game in game dream
  4. F

evet hocam bugün gidicem alırsam akşama kadar kurulumunu yaparım ondan sonra müşteri yorumumu mu yaparım buraya
  5. F

Hocam bende az önce zoko ile konuştum wpdan 3 model beyaz kasa attım fan gücü olarak game in game dream diğerlerinden bi tık önde fan olarak next gaming in https://www.nextgaming.com.tr/urun/sirius-white-argb-panel-7x-fan-kumanda-ve-kontrolcu-atx-bos-bilgisayar-kasasi-beyaz bu modeli arasında...
  6. F

Hocam ben 2 satıcıyada yazdım fan kalitesi olarak next gaming in değerleri soğutma gücü daha iyi
  7. F

Hocam ne olarak iyi fanları daha mı iyi sence
  8. F

Hocam zoko daha mı iyi diyorsun öyleyse bugün mağazaya gidip alabilirim bütçem limitli yakın zamanda ekran kartı aldım 1784359610 Zoko önerir misin dün baya bi baktım
  9. F

bende bu kasadan var https://www.sinerji.gen.tr/gamebooster-gb-pr020bb-rgb-tempered-glass-usb-30-atx-mid-tower-kasa-p-38650?srsltid=AfmBOopp_bFdg3Tj80wNLH_NfGs0u4FTpHm2o8WR5u4R7nDAsvWAQfkG 5.yılını dolduracak fanları allah emanet çalışıyor 7 adet fan alacaktım ama fiyatlar 2bin üstü olunca...
  10. F

2500 TL 7 Adet Kasa Fanı Önerisi Kontrolcü Dahil

merhabalar fan alacağım ama kararsız kaldım kasamda 3 önde 3 yukarıda 1 adet egzoz fan yerim var sistemim şöyle anakart gigabyte b450m s2h amd ryzen 7 5700x3d ekran kartım rx6900xt bu 2 canavarı kasada soğutacak fiyat performans fan lazım benim kasamdaki fanlar kasanın kendi fanı yılların...
  11. F

2.El Ekran Kartı Önerisi Bütçe 10k-15k

hocam bende öyle düşünüyorum grafik gerektiren oyunlar oynuyorum iracing gibi 9060 xt ile performans farkı bariz var bende çok oyun oynamam 2 3 araba simülasyonu ve cs2 oynuyorum
  12. F

cooler master elite 600v4
  13. F

hocam rx9060 xt 16gb alırsam 600w psu yeter mi rx6900 xt alırım diye bugün 850w psu aldım yukarıya sistem bilgisine yazdım
  14. F

farketmez benim için fiyat performans önemli
  15. F

hocam üstteki mesajda da rx9060xt önerildi ne avantajı var rx6900xt den karşılaştırma videolarında rx6900xt önde hemen hemen her oyunda
Geri