feritmusaoz isimli üyenin son içerikleri

1. feritmusaoz

Freedos laptobuma windows kurarken disk görmüyor

Game garaj slayer x7t aldım. Klasik disk görmeme problemi oluyor. Vma mı ney onu disabled edip denedim olmuyor. İntel rsp driverı mı neydi onun son sürümünü indirdim yaptım gene olmadı. Kafayı yiyeceğim 2025 yolunda windows kurmakla uğraşıyoruz
  2. feritmusaoz

10-12k bandında tablet önerisi

15k civarına s9 fe plus bulabilirsin ben 1 senedir kullanıyorum çok memnunum
  3. feritmusaoz

54k ya game garaj X7T aldım sizce erazer ile değiştireyim mi

https://app.hb.biz/gfxQxDKpC41J Aldığım laptop bu bayağı araştırıp aldım fakat 44k ya https://app.hb.biz/dJ8tAP7gNeOI Bu laptop var. Erazerın teknik servisi nasıl bilmiyorum. Benim aldığımın ekranı ve işlemcisi daha iyi fakat arada 10k fiyat farkı var.
  4. feritmusaoz

Max 50k laptop önerisi

Hocam özelliklerine göre fiyatı çok uygun güvenemiyorum ya
  5. feritmusaoz

Max 50k laptop önerisi

Acer nitro 16 düşünüyorum önerisi olan var mı
  6. feritmusaoz

Max 50k laptop önerisi

https://app.hb.biz/higLtE92oXhN Marka olarak casper, monster ve erazer a çok sıcak bakmıyorum. Hem teknik özelliklerinden hem de lenovodan dolayı bunu beğendim. Daha iyisi var mıdır?
  7. feritmusaoz

Sizce setupum kaç TL'ye gider

sadece kasayı mı 20 ye koyayım hocam? Mümkünse tüm setubu satmak istiyorum 30kya koymayı düşünüyorum hepsini
  8. feritmusaoz

Sizce setupum kaç TL'ye gider

Sistemim ve ekipmanlarım ortalama 2.5 senelik. Yani garantileri bitti fakat tertemiz kullandım. Zaten yksye çalıştığımdan dolayı 1.5 sene falan sadece video izledim onun dışında fortnite ve valorant oynadım. Kutuları da duruyor. Hepsi toplam sıfır fiyatı 35k olduğundan dolayı 25 ten aşağı vermek...
  9. feritmusaoz

Max 42k laptop önerisi

Arkadaşlar en fazla 40 42 bandına çıkabilirim. Fakat biraz marka takıntım var erazer monster Excalibur vs istemiyorum. Game garaj ve victuslar hakkında da şüphelerim var. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  10. feritmusaoz

Internet önerisi istiyorum

hocam netspeed düşünüyorum ama emin olamadım. Ne kadar süredir kullanıyorsunuz bir de 35 megabit çok az değil mi nasıl yetiyor? Ben 100 megabit alırım diye düşündüm
  11. feritmusaoz

Internet önerisi istiyorum

merhabalar, eve internet alacağım. 100 megabit en fp internet önerilerinizi bekliyorum
  12. feritmusaoz

Wifi güçlendirici önerileri

hocam ben de tp link almaya karar verdim teşekkür ederim
  13. feritmusaoz

Wifi güçlendirici önerileri

merhaba, internetim salonda çok iyi fakat odamda çekmiyor. Ucuz 500 600 tllik wifi güçlendiriciler işe yarar mı acaba? Yararsa da eğer önerebilirseniz bir tanesini sevinirim.
  14. feritmusaoz

Lisede hangi bölüm seçilmeli

şimdiden matematikte kendini geliştir şu an kötüsün diye kötü kalacak halin yok. Sayısal en mantıklısı.
  15. feritmusaoz

Sosyal Medya'da İsrail yanlısı yorumlar yapmak hukuksal bir sorun çıkarır mı?

çocuk katlini ve insan soykırımını desteklediğin için kimse seni o kadar ciddiye almaz merak etme
Geri