Korktuğum da o hocam zaten, kargoda bir sorun olsa süreci 1-1,5 aya uzayan insanlar var. Sistem sağlamsa sorun yok ama bir sorun olunca tüketici düşünen tavır takınmıyor birçok şirket bunlarla uğraşmak istemem. Onun haricinde sistem parçaları hakkında neler düşünüyorsunuz?
Hocam internetten ben de alışveriş yapıyorum o konuda bir sorun yok ama kargoda bir sorun olsa, parçada bir sorun olsa geri yolla, iletişime geç vs. o tür işlerle başımın ağrımasını istemiyorum. En azından görüp, test edip ve herhangi bir sorunda mağazaya gidip destek alabileceğim için tercih...
Hocam bu sisteme 1 TB SSD ve aynı monitörü ekleyince toplam tutar 28500'e geliyor vade farkı koyunca 32k seviyelerine geliyor. Bu bütçemi aşıyor. Ben peşit fiyatına 25570TL'ye alacağım. Bir de kargoda herhangi bir sorun olursa -bu konuda çok bahtsızım- bir de o tür işlerle uğraşmak falan işi...
İyi akşamlar arkadaşlar, online sitelerde herhangi bir olumsuzlukta başımın ağrımasını istemediğim için şehrim de bulunan Vatan Bilgisayar'dan sistem toplayacağım. Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim, yarın sistemi toplamaya gideceğim. Aşşağıya parçaları bırakıyorum.
İşlemci: Ryzen...