Fero1234 isimli üyenin son içerikleri

1. F

Konu haksız yere kilitlendi

lütfen açık kaynak bilgi toplamanın ne olduğunu öğrenip tekrar gelir misin? herkese açık verileri okumakta bir sakınca mı var demek istiyorsun. o zaman haber de okuma 1759008462 16- Kişisel verilerin, özel mesajların paylaşılması, ifşalanması yasadışı talep yok derken forum kullanıcıları yanlış...
  2. F

bu işlemin yasal olmadığına dair bir kanıt verirsen hesabı kapatacağım. Zaten çoğu forumda (burasından bahsetmiyorum) senin gibi kuralları umursamadan kafasına göre işlem yapan modlar yüzünden insanlar forumu düzgünce kullanamıyor. Osint yasaldır. Yeteri kadar bilgi sahibi olmadan yorum...
  3. F

dostum kimse böyle bir talepte bulunmadı ama demek isteğim o. bu dediğin sıkıntılı bir durum zaten dikkatli oku. (konunun açılma amacı yöntem ve taktikler hakkında fikir istemek sadece.) bu kısım yeterli olur umarım.
  4. F

Acil: isimden sosyal hesap/soyadı bulma

Kurallara aykırı mesaj göndermeyin rica ediyorum. Kişisel bilgi paylaşmayacağım. Sadece yöntem veya fikir alışverişi için açılmıştır konu, lütfen başka yerlere çekmeyin.
  5. F

Yasal uyarı: Yasadışı bir talebim yok; amaç yalnızca soyadı veya sosyal medya hesaplarını yasal yollarla tespit etmektir. Kişisel bilgi paylaşımı yapmak ve talep etmek yasaktır. Yasal sınırlara dikkat ederek cevap verin. Açık kaynak bilgi toplama tamamen yasaldır, herkese açık veriler yardımı...
  6. F

yasadışı bir talep yok ortada. konunun açılma amacı yöntem ve taktikler hakkında fikir istemek sadece. kurallara aykırı davranışta bulunan kişinin mesajı silinmesi yeterli olacaktır. Değerlendirme talebine cevap verilmedi hala. konuya müdahele ettikleri kadar destek taleplerine de yeterince önem...
  7. F

dostum eğer kurallara aykırı bir durum varsa konuyu kilitlemek yerine o arkadaşın mesajını sildikleri gibi açtığım konuyu da silmeleri gerekiyor. Açık kaynak bilgi toplama konusu tamamen yasaldır. burdaki amaç herkese açık bilgiler ile ihtihbarat sağlamaktır. Ortada mantıklı bir açıklama yok henüz.
  8. F

bir şahsın ismi ile sosyal medya hesabını bulmak için konu açtım arkadaşın biri özelden kişisel bilgi istedi moderatör onun mesajını silip konuyu kilitledi. başkası kurallara aykırı bir mesaj attı diye benim acil durum olarak açtığım konu neden kilitleniyor. konuda kurallara aykırı hiçbirşey...
  9. F

dostum cevap vermeden önce keşke yazıyı iyice okusaydın. sosyal medya ve şirketi iyice taradım ve sonuç yok. aynı zamanda büyük şirket hesapları takipçilerini gizliyor yani herkese açık değil. Linkedinde şirketten çok fazla kişi ağımda ve google dork ile iyice tarama yapmama rağmen eşleşme yok...
  10. F

Yasal uyarı: Yasadışı bir talebim yok; amaç yalnızca soyadı veya sosyal medya hesaplarını yasal yollarla tespit etmektir. Elimde isim, şehir, şirket adı ve çalıştığı pozisyon bilgileri var. Amacım: soyadı veya sosyal medya hesaplarını bulmak. Şu ana kadar denediklerim: Google dork ve...
Geri