Feroxiwa isimli üyenin son içerikleri

1. F

Anakart bios nasıl güncellemeliyim

Ana kartım: Gigabyte GA-AB350-Gaming 3 Ryzen 5 5600 işlemci aldım taktım (önceki işlemcim ryzen 5 1400) ama ekran açılmadı sonradan öğrendim ki bios güncellemem gerekiyormuş şuan ki bios sürümü F23 gigbyte'ın sitesine baktığımda kafam karıştı F40 sürümünü indirmeden önce F31 indirin vb yada...
  2. F

Çözüldü✓ Sistemimi yükseltmek istiyorum. Bütçe 7bin üstüne biraz daha koyabilirim.

Hocam pc yi açıp baktım Cooler Master MPW-5002-ACABW 500W 1730141672 Yeterlimidir
  3. F

Çözüldü✓ Sistemimi yükseltmek istiyorum. Bütçe 7bin üstüne biraz daha koyabilirim.

biraz aşıyor ama alırken hepsini almak istiyorum şuan elimde olan işlemci ve ekran kartınıda satarsam sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
  4. F

hocam bunlara kendi fanı yeterli olurmu yoksa +olarak fan vs almalımıyım
  5. F

Sistemim: İşlemci: Ryzen 5 1400 Quad -Core Processor Ekran kartı: MSİ Geforce GTX 1050 ti GAMİNG 4G Anakart: Gigabyte GA-AB350-Gaming 3 8 gb ram Yükseltme olarak işlemci ryzen 5 3600 ekran kartı olarak rtx 2060 super olarak düşünüyorum +8gb ram ekleyeceğim fikirleriniz nedir bunlar uyumlu olurmu...
Geri