Fevkalade isimli üyenin son içerikleri

1. Fevkalade

Cs2 oynarken işlemci kullanımı nasıl arttırılır

şuanlık çok fazla bütçem yok ondan dolayı fps'i arttıracak ne varsa arıyorum çünkü csyi ciddi şekilde kasıyorum. Önerebileceğin ayar varmı?
  2. Fevkalade

Cs2 oynarken işlemci kullanımı nasıl arttırılır

Merhabalar.Cs2 oynarken fps'im sürekli düşüyor.Oyun bozuk optimizasyonu berbat biliyorum fakat bi noktaya gözüm takıldı.Baktığımda işlemci kullanımım çok az.Yaklaşık %50 %60 civarlarında falan takılıyor. Bunu arttırmanın bir yolu varmı? Şuanda işlemcim ryzen 5 5500 anakartım b450m ekran kartım...
  3. Fevkalade

1080x1080 çözünürlükte yanlarda siyahlık kalıyor

sorunu çözdüm eğer aynı sorunu yaşayan varsa yardımcı olabilirim. 1758973047 evet
  4. Fevkalade

cs2 valorant gibi oyunları 1080x1080 olarak oynuyorum daha iyi geliyor.Monitörüm normalde 1920x1080 tabi :D 2 saat önce girdiğimde bu sorun yoktu fakat şimdi girince black bars çıktı.
  5. Fevkalade

selamlar cs2'yi 1080x1080 çözünürlükte oynuyorum fakat ilk kez bugün black bar sorunu yaşadım.Bir ayarı falan varmı yardımcı olurmusunuz?
  6. Fevkalade

Cs2 e spor takımına nasıl katılınır?

selamlar 2 hafta önce aldığım kararla duomla beraber faceit kasmaya başladık.Şuanda 9 levelim rahatlıkla kasıyoruz. Profesyonel takımlar oyuncu alımlarını nereden yapıyor veya ilk olarak nereden başlamalıyım deneyimli olan veya bilgili olan biri yardımcı olabilirmi?
  7. Fevkalade

Steam profiline istediğimiz fotoğrafı koyma

çok basitmiş yapmak teşekkürler.
  8. Fevkalade

Steam profiline istediğimiz fotoğrafı koyma

Selamlar.Steam profilimde alttaki çizdiğim yere istediğim bir fotoğrafımı koyma gibi bir durum varmı? Varsa nasıl yapıldığını anlatırsanız sevinirim.
  9. Fevkalade

CS2 Cephanelik bileti almak mantıklımı?

Şuanda 40-50 dolarlık bir sticker'ım var banı kalkınca satıp alabildiğim kadar bilet almayı düşünüyorum umarım güzel kazanç sağlar.
  10. Fevkalade

çok fazla mantığını bilmesemde bir hesaplama yaptım.16 Dolara 1 bilet aldığımızda 40 yıldız elde ediyoruz bunlada 20 tane galeri kasası alabiliyoruz.Galeri kasası şuanda 1.04 dolar yani baktınmı karlı.Ama dediğim gibi hiçbirşey bilmeden yaptım bu hesabı belkide başka bir olayı vardır bilemiyorum.
  11. Fevkalade

Selamlar sıfırdan bıçağa gibi bir seri başlatmak istiyorum.Takas kontratıyla ilerleyeceğim fakat cephanlik biletini gördüm ve ilgimi çekti.Sizce mantıklımı? Veya 16 doları geri veririmi?
  12. Fevkalade

Yardım Video editlerimde kalite sürekli düşük oluyor.Sebebi nedir?

Selamlar.Cyberlink Powerdirector'un 2024 halini kullanıyorum.Bundan 6 7 ay önce ise eski yani 2018 modelini kullanıyordum. Eski modeli kullanırken hiç problem yoktu fakat artık videolarım aşırı kalitesiz oluyor.Kalitesini en yükseğe aldım halde ve sebebini asla çözemiyorum. Sorun programdadır...
  13. Fevkalade

3K Bütçe ile klavye ve mousepad önerisi

Burada birazda markadan dolayı Wraith'i seçtim.AKKO'yu ilk kez duyuyorum ve bundan dolayıda wraith daha mantıklı geliyor
  14. Fevkalade

İkinizede teşekkür ederim tam aradıklarım bunlardı.Klavye olarak wraith FGG Madlions'a gideceğim.Mousepad olarakta ikinisinden biri şuan çok arada kaldım.İyi günler dilerim.
  15. Fevkalade

Mouse pad için bu kadar bütçe ayıramam malesef.Daha ekonomik bir model varmı önerebileceğin?
Geri