Superonline ara dediler arayıp sordum müdürlüğü alt yapı da sorun yok dedi siz başvuru yapın önce ön ekip gelip inceleme yapacak ondan sonra da sorun yok ise asıl ekip gelip interneti çekecek dedi
Kahramanmaraş da deprem yüzünden Telekom alt yapısı komple çökmüş ve 4-5 ay dan bahsediyorlar yapım için üst taraf bizim oralar da sorun yok mahalle de ama ana makina gitmiş kaploları bildiğim kadarıyla çoğu sağlayıcı Telekom alt yapısı kullanıyor nasıl bir yol izlemem gerek nereden alıp...
Merhabalar yurt dışı not 11 Pro kullanıyorum mail atmadım henüz YouTube de bazı videolar görünmüyor çıkmıyor bazı videolar gizli diyor açılmıyor bazılarında internet ayarlarınızı kontrol edin diyor VPN ile bağlanıp girdiğimde sorunsuz şekilde açıyor hepsini ne yapmam lazım bu sorunun gitmesi için
Bende rx6600 kullanıyorum 0 aldım da sorum olacaktı Windows güncelleme atarken ekran kartını da güncelledi fakat AMD nin o yüklü programını açınca sürümü desteklemiyor dedi bende güncellemeyi geri aldım oyunlarda hata vermiyor elden ring valo rdr2 felan sorun olur mu acaba ama afterburn veya...
Merhaba Gaming gen tr den hazır sistem aldım Haqquş Hb5 2 gün oldu sorun yoktu dün kapattım sistemi bugün açtım böyle görüntü gelmiyor maalesef Tamirciye götürdüm bir adam taktı tek seferde açıldı benim kabloları verdim onlar ile denedi gene açıldı eve geldim gene görüntü gelmiyor monitör den...
Dün elime ulaştı sorunsuz görünüyor du 1 gün kullandım sonra böyle oldu akşam kapattım sabah açtım görüntü gelmiyor ( Video Atılmıyor ) durduk yere neden böyle oldu yardımcı olur musunuz hiç görüntü gelmiyor ekrana hdmı & VGA dönüştürücü kullanıp monitör e bağlıyordum ondan mı acaba bilmiyorum