Arkadaşlar konudan biraz farklı bir şey söyleyeceğim. Amazon'dan alacaksanız Under Armour ürünleri alın. Piyasanın en ucuzu ve bence kategorisinin en kalitelisi oluyor. T-shirt vs istiyorsanız sezon sonu, hatta bu dönemerde Bershka ve Pull&Bear a bakın. Çok güzel ürünler çok ucuza oluyor...
Dostum sen daha önceden silikon kılıf başlığı açan kişisin sanıyorum. Zevkler tartışılmaz ama bence sen fiyat algını kaybetmişsin. Lütfen alma böyle şeyler. Bir ürünün kılıfı kendinden daha pahalı olamaz.
Günaydınlar. Dostum ben 2022 de satın aldığım LG nin 144 hz lik bir IPS ekrandan geçtim. Böyle olunca OLED bana çok kalite geldi tabii ki. Gerçekci bir yorum yapabilmem için ekranı kullanmam gerekiyor. HDR ayarlarını yaptım. Detaylı bir ayar nasıl yapılıyor henüz tam bilmiyorum. Bazı renkler...
Selamlar Herkese. Arkadaşlar bir süredir kullanmaktasınız. Genel yorumlarınızı alabilir miyim ekranla alakalı. Soruy yaşayanınız var mı? Ekstra önerileriniz var mı? Bugün ulaşacak elime benim de.
200-300 TL ye gayet kalitelisini bulabilirsiniz arkadaşlar. Ben 200 liraya aldığım için telefonum perte çıktı, ömrü azaldı diyeni görmedim. Plastiğinde markalısına kanmayın lütfen. Güzel bir yemek yiyin. Sevgiyle kalın.
27 inç tandem stokta yok. Mağazada varmış. Teşhir ürünü olabilir. Taksit mantıklı olsa alınır bence. Gigabyte ın tandemini aldım iade ederdim ama taksit az.
Hocam 30 k ya başka ne alabileceksiniz ki? Ben zannetmiyorum bu süreçte daha ucuza bir ekran bulunsun artık. Ben az önce aldım bir tane. Uzun zamandır bekliyordum. 5 Taksit aldım. 500 TL chip para geliyor Axessle.
Pubg yi bir iki kere denemek için oynamış birisiyim. Hangi silahı alacağım ne yapacağım derken becerememiştim de ve bu tarzı sevmiyorum diyip çıkmıştım. Arc Riders aldığım ekran kartıyla hediye geldi. Yükledim ve başta yine zorlansam da aşırı saran bir oyun. Ben tek başıma oynuyorum. 70 saat...
Olabiliyor ya bazen. Benimde uğraştığım anlar oldu. Dedikleri gibi en fazla iade ediyorsunuz. Tabii indirim fırsatı kaçmış olabiliyor. Bu durumda direkt Amazon'dan satın aldıysanız indirimi talep edebiliyorsunuz ama başka satıcıysa bir şey yapamıyorlar. Bir de gümrük kanunu gelmeden önce Amazon...
Yanılmıyorsam 2020 nin başında Türkiye'ye girip prime ı başlattıklarından beri satın alıyorum Amazondan. Koşulsuz iade, aşırı ucuz prime sistemi ki şu an içeriklerini gayet arttırdılar. Fall out un yeni sezonuda çıktı. Geldikleri ilk yıldan itibaren 3 yıl boyunca sürekli yurtdışı alışverişi...