feyzullahhassar isimli üyenin son içerikleri

1. F

🔥İndirim Vatan Bilgisayar Bileşenlerde %10 İndirim

Xfx 16 GB 9060xt alınır bu fiyattan
  2. F

❌İndirim Bitti! 9060 XT 16 GB 19324 TL

laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan, bende bakıyorm akakcede 19 gösteriyor lawuklar
  3. F

İşlemci değişikliği sonucu izlenimlerim

Hocam bununla alakalı pek bı içerik bulamadım Ryzen masterla sen hangi ayarları onerirsin soğutucum Asus tuf 120mm yani çokta yeterli değil
  4. F

1775223418 Hocam cinebench testi ve sıcaklık paylaşıyorum bı bakabilirmisiniz 1775223862 burası üzerinden mi yapıyoruz
  5. F

15700 amazon 6 taksit
  6. F

hocam assus 120mm sıvı sogutucu su an degerler bu şekilde iyi mi
  7. F

sagolasın hocam aldım artık iade ile de uğraşmak istemiyorum
  8. F

neyse hocam ya sağlık olsun burdaki ayarları yapayım mı
  9. F

yok hocam ben sistemi yazmıştım sonra ekran kartı almak istiyorum demiştim önce işlemciyi güncelle diye tavsiye vermişlerdi
  10. F

sagol hocam, kendim taktım işlemciyi bir yanlış yapıp yapmadığımı nasıl anlayabilirim 1775220737 nereden oluyo hocam o
  11. F

hocam çok rekabetci oyun oynayan biri değilim ama yinede iyi bir upgrade oldu diye düşünüyorum, bi de millet ghost of tshusima da falanda test etmis yani gözle görülür bi fps farkı vardı
  12. F

Sistemim RX 6700 b650 project zero 32 gb ram
  13. F

Herkese merhaba, 8700f ten 7800x3d ye geçiş yaptım, aslında en başta ekran kartı almayı düşünüyordum foruma da bı danışmak istedim. Sonra bana islemcinin yetersiz olduğunu önce onu güncellememi tavsiye ettiler. Bende biraz daha baktım, YouTube falan FPS değerlerinde iyi bı fark vardı aldım, iki...
  14. F

İşlemci değişimi yapılması gerekenler

Hocam bende pek anlamıyorum ama biraz pişman oldum yani bı fark yok 1775215328 RX 6700 ekran kartı ondan mı 1775215421 Hocam IPS panel 1080 monitörün diğer ayarlarıyla oynamadım
  15. F

İşlemci değişimi yapılması gerekenler

İşlemciyi taktım değerler bu şekilde nerdeyse bı fark yok gibi bu normal mi, çünkü ondecedn işlemciden dolayi ekran kartı bile değiştirsem tam performans alamazsın demislerdi
Geri