Ff88112 isimli üyenin son içerikleri

1. F

Bu sistem sizce ne kadar eder

sistem 6.5 k ya alınmış min 5 e satılır diye düşünüyorum. Sma sapan 3.5 k veririm diyen insanlar geldi de
  2. F

Bu sistem sizce ne kadar eder

Extra 450 gb ssd daha var hiç kullanılmadı. Sadece çalışıyor mu diye kontrolleri yapıldı
  3. F

Sizce bu sistem alınır mı ihtiyaçlarım doğrultusunda

Neler yaptın söyler misin
  4. F

Sizce bu sistem alınır mı ihtiyaçlarım doğrultusunda

https://www.gaming.gen.tr/urun/386043/pc-hocasi-gg-7-amd-ryzen-5-7500f-mpk-asus-radeon-tuf-rx-7800-xt-gaming-oc-16gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Pc hocasının yeni.paylaştığı sistem sizce nasıl. İşlemciyi yükseltip alınabilir mi? Oyun ve render,blender gibi uygulmaları kullanacağım...
  5. F

Bu sistem alınır mı sizce

Araştırıcam kanka bi bunu ama yine de yardıma ihtiyacım var bütçe belli alabildiğimin en iyisini almak istiyorum
  6. F

Haklısın valla
  7. F

Kameram var evde monitörümde vaar ekstra 500 gb m2 ssdim de var 55 bine şöyle işimi görcek bir bilgisyaar istiyorum ilerleyen zamanlarda daha iyisinide alırız
  8. F

Keşke o kadar çıkabilseydim fakat benim için şuanlık imkansız minimum 50 maks 55 k bir pc alabilirim
  9. F

Teşekkür ederim bu sistemi alıyorum o zaman
  10. F

Tek yayın açma değil blrnder render vs de yapıcam ama bu sistrm de iyi duruyor bilemedim
  11. F

Bütçemi çok fazla aşıyor maalsef
  12. F

Peki ilk dediğim sistemi alıp psu ve ramleri yükseltsem artı soğutucu iş görür mü?
  13. F

Bu sistem bana çok pahalıya patlar gibi ama emin olamadım. Hazır sitemler ucuz oluyor genelde topalayınca çok pahalı oluyor
  14. F

Ne koymam lazım onların yerine tavsiye verir misin 1702527561 https://www.teknogenetik.com/2024-ozel-sistem-15-amd-ryzen-5-7600x-16gb-ddr5-nvidia-rtx-4080-1tb-m2-nvme-ssd-oyun-bilgisayari-pmu106557 Böyle bir sistem daha buldum sizce bu nasıl? Site ne kadar güvenli bilmiyorum
Geri